Izvinjavam se sto upadam u temu ali me interesuje dal moze na ovu maticnu Amd Athlon x2 5000+? Posto na msi sajtu nema ga u podrzanima a treba drugaru da sklapljam novu konf. pa sam mislio njega da stavim za prvo vreme dok neskupi para za nesto bolje.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB,G2 640GB GAINWARD GTX 460 1GB `GS`-OC-`GS-GLH` OCZ 600W SXS COOLER MASTER 690 II ADVANCED SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4 TECH G800,
ali po ovome ja ne moram da menjam moju s3p i ona podrzava isto(skoro isto)kao i ds3...ipak ja ne bi stavljao na nju x6 nego x3 450 ili 445,x4 955 ili x4 640..pa sta mi preporucujete da radim...da menjam uzz doplatu 500 kinti ili ne???????treba mi hitno sutra treba da sse cujem sa coekom.......
Gigabyte GA-MA770-DS3(rev. 1.0)podrzava 5000 Brisbane i Windsor ,ne podrzava PII ,Athlon II u stvari podrzava PII 920 koji se i ne pravi vise ,uostalom pogledaj sam. http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/GA-MA770-DS3(rev._1.0).html
Ako je ta ploca za koju mislis da menjas(ds3) Rev. 2.0, onda menjaj jer je nasto bolja od te tvoje i moci ces staviti novije am3 procesore na nju, a ako ja rev 1.0 onda nemoj, jer ne podrzava am3 procesore i neces moci vrsiti nikakav CPU upgrade.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: da li mi se isplati da menjam s3p za ds3 ili ne??? to me zanima...
ali svejedno radi na glavnoj adresi http://www.cpu-upgrade.com/ u polju MB ukucaj oznaku ploce.Mada za iskusne ljude ovo nije bio problem.Copy paste i u new window se prenese adresa.
potrebe menjati plocu, jer i na tu tvoju mozes da stavis AII x4 npr. a za neki bolji upgrade bilo bi pozeljno da uzmes lepo am3 plocu sa ddr3 i ciao...
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.