Vrlo mali procenat 7750 procesora se otkljucavao (u odnosu na Phenom II 5xx)ali mozes da pokusas da ga otkljucas. Sto se tice OC, moze on da se navoza do 3.2 na default naponu ili sa vrlo malo podizanja napona.
Tvoja ploca ne moze da ga otkljuca ako je rev 1.0 jer ta revizija ima SB700 juzni most koji ne podrzava ACC, SB 710 pa navise podrzavaju.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Imao sam dva ta procesora i ni jedan se nije otključao. Mislim da je otključavanje 7750 procesora urbani mit. Probaj, ako uspeš biću veoma srećan da saznam da je bar neko uspeo ( kao što vidiš iz mog potpisa ja sam uspeo da otključam 555 na B55 i sve šljaka ).
Probao sam. Ide na 3.2 bez dizanja napona sa Hyper TX2. Preko toga nisam probao jer mi nije trebalo. Ovaj sada nisam klokovao, samo sam otključao jezgra.Nervira me što do sada nisu napravili ni jedan program za temperature procesora koji je otkljuičan.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647798. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.