Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
O monitor.rs
STRANA 2 OD 2
Miskonius Re: Re: oni ako nemaju ekskluzive nam niko hehehe 11.04.2013. 21:00 #487481

status: user
broj poruka: 4420
Jao, ko li je bas se pitam?


:: @mrkakapa
::
:: Zasto ne pises pod svima nama poznatim nickom
:: Da, naravno da si kupovao od njih, kad si i sam jedan od posrednika/saradnika u trgovini, pre svega u domenu ASUS-ovih proizvoda, a u direktnoj vezi sa firmom Monitor.rs
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SerDavor monitor 12.04.2013. 00:35 #487508

status: user
broj poruka: 152


Ja sam dva puta nesto narucivao i oba puta su mi rekli da nemaju porucene artikle na stanju niti mogu da ih nabave. Niti sam narucivao kosacice za travu niti masine za mlevenje mesa, a sve im stoji na sajtu i pise da je raspolozivo. Samo sam im rekao da mi obrisu nalog sa njihovog sajta.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Mala firma (barem radnja) 12.04.2013. 13:06 #487574

status: user
broj poruka: 1329
Zbog dobrih cena sam hteo da kupim nekoliko stvari od njjih ali... Prvi put je bila neka GPU, vidim na njihovom sajtu, odem a oni nemaju, pitam kada će imati kužu možda nedelju dan, zahvalim i odem. Sledeći put zovnem prvo, kažu imaju tu memoriju, ja odem istog dana kažu prodali jedini primerak (Memorija), pitam imaju li nešto drugo kaže da imau ali crvenu ali malkice skuplja, te uzmem tu. Jeste da imaju dobre cene al kad nema stvari koe mi trebaju, šta vredi.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad 12.04.2013. 13:48 #487587

status: user
broj poruka: 4747

I dva puta sam zvao za nesto i oba puta su mi rekli da nema iako su na IT-Svetu ubedljivo prvi i sa najmanjom cenom. I to se jos lik breca na mene, kao to zavisi od uvoznika, maltene kako se ja to drznuh da ih uopste pitam. Imam utisak da bi dosao da me bije da sam drzao vezu jos malo. Pa ako toliko zavisi od uvoznika a vi ste toliko nemocni da to promenite, sto ne skinete sa internet portala i sajta ono sto nemate nego vas ljudi zovu bezveze? I jos ste drski, bezobrazni i ignorantni u komunikaciji. Seljaci.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: 12.04.2013. 16:33 #487611

status: user
broj poruka: 3519
Prosečna firma. Poslovnost im je `zvanično` na prvom mestu, a kvalitet usluge na poslednjem(obrazloženo od kolega u prethodnim postovima). Da bi traženi artikal bio dostupan, mora biti ispunjen jedan od sledećih uslova:

1. Da je u pitanju Kingston memorija, bar jednu od 16 modela koliko je prikazano na sajtu imaju u radnji, kod uvoznika na stanju ili kod preprodavaca koji rade u firmi.
2. Da je u pitanju Asus proizvod, bar jedan od n proizvoda koliko je prikazano na sajtu imaju u radnji, kod uvoznika na stanju ili kod preprodavaca koji rade u firmi.
3. Da je u pitanju lap-top, bar jedan od ponuđenih na sajtu imaju u radnji, kod uvoznika na stanju ili kod preprodavaca koji rade u firmi.

Dakle, artikli su tu, u čemu je problem? U vama, naravno.

Cene im jesu korektne, pod uslovom da kupujete nešto uz gorenavedene uslove i da baš to vama treba, kupovina će se isplatiti.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Netski ... 21.04.2013. 21:02 #488735

status: user
broj poruka: 241
Ja imam lose iskustvo sa njima. Narucio sam graficku od njih koja je preko njihovog, extra nervoznog prevoznika, dosla bez garancije, bez garancije! Pricao mi neke retardirane price fore: `verovatno to mozes sutra to da pokupis kod njih`. Poslao sam ga odakle je dosao. Sutra oni mene zovu i prave se blesavi i bezobrazni: `mozemo da vam posaljemo garanciju nije nikakav problem`. Ne znam dal` im ovakve fore prolaze kod nekoga ili je ovo samo izolovan incident, ali da su neozbiljni...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Blueberry Re: Re: 22.04.2013. 00:22 #488757

status: user
broj poruka: 1272
Zaboravio si Cooler Master :))))

A ja I7 3960x koji mi je nudjen za 127000 dinara i dalje pamtim...u momentiu kad je pisalo 80000...
Sada ga drze po koliko - toliko racionalnih 99610...mada nije to racionalno uzimati pored i7-3930K (mali offtopic), a da li ga imaju... pitanje je.


:: Prosečna firma. Poslovnost im je `zvanično` na prvom mestu, a kvalitet usluge na poslednjem(obrazloženo od kolega u prethodnim postovima). Da bi traženi artikal bio dostupan, mora biti ispunjen jedan od sledećih uslova:
::
:: 1. Da je u pitanju Kingston memorija, bar jednu od 16 modela koliko je prikazano na sajtu imaju u radnji, kod uvoznika na stanju ili kod preprodavaca koji rade u firmi
:: 2. Da je u pitanju Asus proizvod, bar jedan od n proizvoda koliko je prikazano na sajtu imaju u radnji, kod uvoznika na stanju ili kod preprodavaca koji rade u firmi
:: 3. Da je u pitanju lap-top, bar jedan od ponuđenih na sajtu imaju u radnji, kod uvoznika na stanju ili kod preprodavaca koji rade u firmi
::
:: Dakle, artikli su tu, u čemu je problem? U vama, naravno.
::
:: Cene im jesu korektne, pod uslovom da kupujete nešto uz gorenavedene uslove i da baš to vama treba, kupovina će se isplatiti
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs