Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Potrebna mi je pomoc kako bih raskinuo ugovor sa ``Supernova ` operaterom
STRANA 2 OD 2
ICEsd re 19.01.2022. 23:38 #674312

status: user
broj poruka: 2156

Evo rezultata PingPlottera za WOT EU1 sever:

https://www.dodaj.rs/image/LmSx4p

namerno sam njega izabrao jer od 6 do 8 servera se ne mogu videti cvorista, pre je tu bio veliki problem sa gubitkom paketa, ali posle velikog pritiska na WG resili su to.

Redni broj od 1-4 su telekomovi serveri ( cvorista ), 4 - izlazni server telekom ka zapadnoj evropi, koji ima direktnu vezu sa serverom u Luksemburgu pod brojm 5. Onda skace na jos 3 cvorista do servera 185.12.241.2 - koji se nalazi u Amsterdamu ( https://www.findip-address.com/ ) i na kraju dolazi na server igre.

Kao sto vidis na slici hoce da skoci ping na 1 i 2 covristu ali prosecan ping je dosta nizak, ostali su tu negde kao i prosecni. Ovo se u igrama posebno pucacinama oseti u ostalim igrama se ne primecuje. E sad posto placam paket kao prosecan korisnik i ne ocekujem da cu da imam neki prioritet u sabracaju tako da mi je ovo prihvatljivo.

Test je radjen sa upaljenim STEAM, WG launcherom i 2 igre u browser-u, tako da je moguce da je do skoka pinga na cvoristu 1-2 doslo bas zbog njih, nemam bas vremena da testiram u cistom radu.

Jedino sto jos mozes da probas je da skeniras sa https://www.malwarebytes.com/mwb-download da vidis da li nemas neke gamadi posto posecujes milion stranica, da ti se nesto nije uvuklo pa jede saobracaj a ako si skidao dosta fajlova neki antivirusni program. Cisto da ti bude mirna savest ( ma da cist sumnjam da je to problem ali nista ne kosta da probas ).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
micika988 ... 20.01.2022. 09:32 #674313

status: user
broj poruka: 1996
ne znam sto mrvite sa tim ping-ovima, eto pre neki dan sam konacno bacio smartax mt-882, dosadilo mi vise da premestam kutiju sa opremom sa jednog mesta na drugo (sve ganc novo, kao i da nije korisceno), kad je vec bio aktuelan islo je zlatnih 256k uz razumne gubitke oko 18% ( / 20% ), cenim da je u medjuvremnu tehnologija evoluirala revolucionarno i da se danas koristi njen pun potencijal, mada mozda se varam, i onomad su se peglale neke grice i kukalo za neke ping-ove, najbolje bi bilo preci na ono sto Musk zagovara, neuro-link, ili njemu meta-fejsi pandan Zukelborg, prineti dosta nutrisienata matrix-style i zabavi nikad kraja (dok neko ne izvuce utikac, naravno)

https://dnsdumpster.com/
+
mts.rs
= ...

`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is
simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level,
to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gray ... 20.01.2022. 15:02 #674315

status: user
broj poruka: 170
Dok je bio Kopernikus nisam imao probleme nikakve tj. i kada se jednom desilo pisao mail u direkciju i odmah se ujutru stvorili da mi reše iako skoro ceo grad nije imao internet zbog prekida struje. Možda zato što mi je čvorište bilo na kući ali sam bio zadovoljan, a koristio ih od 2008. godine ako se ne varam. Kada ih je mts kupio posle mesec dva su počeli problemi, podršku nisam mogao da dobijem, jedan mail za sve ali ne odgovaraju, nema maila za višu instancu... U avgustu mi je uletela optika i što kaže ICEsd stabilne brzine, a što se tiče kablovske 99% svega rešava reset STB-a.


Dovie`andi se tovya sagain.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60281. Broj poslatih odgovora: 646182.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs