Hvala, druže, puno na podršci. I ja mislim da je odlična stvar, i to ne toliko zbog Officea, tu se ljudi i snađu, mada meni lično odgovara to što mogu direktno iz worda da pristupam stock slikama, ilustracijama i šablonima, što sa `narodnim` verzijama baš i nije moguće (ili ja ne znam da jeste), a tražiti sve to po drugim sajtovima polako postaje smor, ovde sve na izvolte. Meni najviše odgovara zbog OneDrivea, jer, da se ne lažemo, teško da će bilo gde da se nađe 1TB godišnje po ceni jedne velike pice u restoranu. Sve što slikam mobilnim ide odmah na renomirani klaud, pa mi npr. SD kartice nisu ni potrebne. Plus, moja žena stalno nešto kači po društvenim mrežama jer mora stalno da posao reklamira onlajn i ClipChamo joj super završava stvar da brzinski sklopi klip, bez cimanja oko naprednih funkcija koje vrv ne bi ni znala da iskoristi. Nažalost, nešto se ljudi ne javljaju, pa bi mi svaka vrsta preporuke značila. Ja sam, inače, već tri godine bio član jedne familije koja se nažalost raspala jer administrator grupe dobio besplatnu verziju od firme pa više nije bilo potrebe za ličnim paketom, a nemam kontakte ostalih iz grupe pa sam rešio da je oformim sam. Tako da ako ima zainteresovanih, javite se, mislim da se nećete pokajati - ja sigurno nisam u posledenje tri godine. :)
:: Fer plej, nema šta, naročito imajući u vidu ukupnu cenu od 10.200 RSD, ili 7.600 RSD kao redovnu za pojedinačne korisnike. :: Ja ga koristim već godinama (+imam i E5 od firme), ali da nije tako, bio bih raspoložen za ovakve vrste šemica. :: Nadam se da će ti se ljudi odazvati, i da će se ekipica održati na dugoročnom planu, a naročito uzimaći u obzir činjenicu da je MS skoro svake godine podizao cene tih servisa - mislim da je jedino prethodne i ove ostalo isto, ali možda se i to promeni dok ja ponovo dođem na red (negde krajem januara). :: Ako čujem da je neko zainteresovan, preusmeriću ga ka tebi, a ti ovde napiši ako ti se u međuvremenu već javi 5 ljudi. :: :: :: Oformljujem novu Microsoft 365 Family grupu (tj. `familiju`), pa ako ima zainteresovanih na forumu da podelimo troškove, javite se. Šta dobijate :: :: :: :: - Jednogodišnja legalna licenca za ceo osnovni Office paket (Word, Excel, PowerPoint, One Note sa premijum mogućnostima - stock fotografije, ilustracije , šabloni i sl. :: :: - Jednogodišnja licenca za 1 terabajt (1000 GB) skladištenja na klaudu :: :: - Svi članovi grupe imaju sopstvene naloge čijim sadržajima administrator grupe nema pristup. Sve funkcionalnostui su aktivne na 5 različitih uređaja za svakog člana, kako mobilnih tako i desktopu. :: :: - Otključane premijum funkcionalnosti za Clickchamp video editor (dodatne tranzicije, efekti, povećana rezolucija - idealno za neprofesionalno bavljenje osnovnom manipulacijom video sadržaja, posebno za društvene mreže (npr. spajanje video klipova, dodavanje titlova, glasovna transkripcija) :: :: - Dodatne funkcionalnosti (Microsoft Defender, OnDrive photo backup i sl. :: :: :: :: Dostupno 5 slotova, za svaki se mora imati Microsoft nalog (početak aktivacije paketa 21. decembar 2024). :: :: :: :: Zainteresovani se mogu javiti porukom u inbox, naknada po članu na godišnjem nivou: 1500 din :: ::
Samsung Galaxy Buds 3 PRO, nove, neotpakovane, garancija od 16.12.2024. godine. Cena 150e
MSI B550 Tomahawk/Ryzen 5 5600G/NZXT Kraken X42/Corsair Vengeance PRO 16gb DDR4 3600/Samsung M2 970 Evo Plus 500gb/WD Red 2TB/NZXT H7 Flow/Fractal Design Ion+ 660W Platinum Fiat iustitia, et pereat mundus
:: :: 1. EKWB EK-Nucleus AIO CR240 Dar :: :: Kupljeno novo u mironet.sk 22.02.24, korisceno do avgusta u drugom racunaru i vraceno u kutiju, necujno, bez greske, garancija je 2 godine preko shopa, ali racunajte kao da je nema :: posto sam ga kupio u Slovackoj :: :: Cena 100e :: :: 2. Corsair RM750, White (2021 :: :: Kupljeno novo u Alza.sk, korisceno nekih godinu dana u drugom racunaru (povremen gejming, serije itd, nista spec.). Garancija je 10 godina preko alza.sk i 10 godina garancije direktno preko Corsair-a :: :: Cena 100e :: Imam custom bele extendere iz Nemacke, izuzetno kvalitetan sleeve, mnogo bolji od Corsair-a, cena je 130e sa njima :: :: 3. Monitor Benq Mobiuz EX2710 :: :: Kupljen u Bg-u (VIP-H****) negde u avgustu 2022, garancija 3 godine, bukvalno jedva koriscen, posto u Srbiju dodjem jednom godisnje a imam jos jedan monitor pored ovog :: Kutiju i fiskalni racun nemam, majka je bila pametna pa je bacila sve kutije dok nisam bio u Srbiji, ali mogu da pozovem i proverim da li prihvataju garanciju bez fiskalnog :: :: Cena bi bila 150e i ne bih spustao, monitor je placen 300e i bukvalno stoji na stolu pokriven dok ne dodjem u Srbistan na godisnji odmor, tada sam ga i koristio :: :: 4. Asus Xonar U7-MK I :: :: Kupljeno krajem 2020 preko Madjara, novo naravno, koriscena koliko i monitor, jednom godisnje, kutiju nemam, kartica je kao nova, porucio sam sebi kvalitetniju :: :: Cena 50 :: :: U Srbiju stizem za 10 dana, tada ce biti dostupni navedeni proizvodi :: Cena su fiksne i placanje je u eurima. Zamene mi nisu potrebne :: Preferiram licno preuzimanje u Beograd :: Ponude na PM :: ::
- Jednogodišnja legalna licenca za ceo osnovni Office paket (Word, Excel, PowerPoint, One Note sa premijum mogućnostima - stock fotografije, ilustracije , šabloni i sl.) - Jednogodišnja licenca za 1 terabajt (1000 GB) skladištenja na klaudu. - Svi članovi grupe imaju sopstvene naloge čijim sadržajima administrator grupe nema pristup. Sve funkcionalnostui su aktivne na 5 različitih uređaja za svakog člana, kako mobilnih tako i desktopu. - Otključane premijum funkcionalnosti za Clickchamp video editor (dodatne tranzicije, efekti, povećana rezolucija - idealno za neprofesionalno bavljenje osnovnom manipulacijom video sadržaja, posebno za društvene mreže (npr. spajanje video klipova, dodavanje titlova, glasovna transkripcija). - Dodatne funkcionalnosti (Microsoft Defender, OnDrive photo backup i sl.)
Dostupna 4 slota, za svaki se mora imati Microsoft nalog (pretplata do 21. januara 2026).
Zainteresovani se mogu javiti porukom u inbox, naknada po članu na godišnjem nivou: 1500 din
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.