Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
The Last Of Us Part One - Remake PC
STRANA 3 OD 3
srdjanl Re: Re: ... 26.02.2024. 23:09 #681428

status: user
broj poruka: 1493
Narodna verzija je u pitanju,moram probati da sacuvam saveove,deinstal igre pa opet instal,ako ne nazalost delete,negde na pola sam stigao...
Hvala cu da probam


:: Kratka je igra, brzo se prelazi. Meni nije ni jednom pukla dok sam je igrao, radila je lose, ali nije pucala. Ako igras original i verification ne ispravlja problem. Probaj da obrises sve fajlove vezane za igru, i saves i settings, pa probaj kako radi, ako radi vrati samo saves. Takodje probaj da obrises komplet shaders folder. Zaboravio sam gde ta igra smesta shaders.
::
:: Uglavnom ovo sto sam napisoa je samo uopsteno sta moze da se proba. Al ako igra ima neki njen `game specific` problem bolje da se prelistaju forumi i pita na Steamu ili support ticket. Ja sam im slao support ticket zbog losih performansi i odgovorili su mi.
::
::
::
::
:: :: Verovatno ste svi presli igru davno,ja od pre par meseci tek igram,i danas mi prilikom pokretanja igre iskoci ovo,da li je neko imao takav problem? Hvala
:: ::
:: ::
:: :: https://postimg.cc/ygbKvcp
:: ::
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 Re: Re: Re: ... 27.02.2024. 00:46 #681429

status: user
broj poruka: 4663
Anti virus ti je blokirao lek. To mogu da budu dll fajlovi ini fajlovi exe fajl. Blokirao ti je ili je ubacio u karantin. Samo stavi u exlusion listu i radice.




:: Narodna verzija je u pitanju,moram probati da sacuvam saveove,deinstal igre pa opet instal,ako ne nazalost delete,negde na pola sam stigao..
:: Hvala cu da proba
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdjanl ... 29.02.2024. 13:15 #681455

status: user
broj poruka: 1493

Sacuvao save game,obrisao igru ,opet instalirao,za sad radi,neigram mnogo zbog obaveza,kad mogu sednem i odgiram 1 ili 2

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60281. Broj poslatih odgovora: 646181.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs