Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
NISTA NISAM DIRAO MAJKE MI !!!
STRANA 1 OD 1
mitmilovan NISTA NISAM DIRAO MAJKE MI !!! 01.11.2005. 22:26 T1032

status: user
broj poruka: 3
Bar mislim da nisam nista dirao ali vise nije ni bitno...problem je sledeci - kad odem na shut down vise nemam one tri kockice SHUT DOWN , RESTART i STAND BY vec neki prozor koji je gornja polovina plav sa slikom prozorcica i pise windows xp a u donjoj pita WHAT DO YOU WANT WINDOWS TO DO? pa je ponudjeno shut down a ti mozes da menjas u gore navede opcije, takodje kada pritisnem CTRL+ALT+DELETE otcori se WINDOWS SECURITIY WINDOW koji nudi razne opcije tipa SHUT DOWN, TASK MANAGER, LOCK COMPUTER , LOG OFF itd... sve to i nije problem ali radije bih kako je bilo, a ono sto me najvise nervira je to sto kad se upali komp on me pita za sifru user-a(tj mene) da bi usao u windows, ja nisam ni stavio nikakvu sifru pa samo pritisnem enter ali me smara jer ranije sam mogao da upalim komp pa da nesto odradim vratim se i on je ukljucen, a sada moram dva puta da cekam...od paljenja do poruke pa od poruke do paljenja windows-a.... mozda je za neke problem banalan i treba samo negde nesto da stikliram ili isklucim ali ja nemam pojma sta je....u svakom slucaju nije nista hitno i unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
herrpan JESI ALI NE ZNAS 02.11.2005. 12:56 #2802

status: user
broj poruka: 10
sIGURNO SI INSTALIRAO NESTO OD APLIKACIJA KOJE MENJAJU NAÈIN LOGOVANJA U WINDOWS (REMOTE CONTROL, MOBILE SOFTWARE, CLIENT FOR NETWARE NETWORKS...).
UÐI U CONTROL PANEL, USER ACCOUNTS I TU KLIKNI NA CHANGE WAY USERS LOG ON OR OFF. DOBIÆEŠ OPCIJU DA ŠTIKLIRAŠ DVA POLJA I TO I URADI. AKO TI NE BUDE DOZVOLIO, PROÈITAJ ZBOG ÈEGA I AKO TI SOFTWARE NIJE BITAN SKINI GA SA ADD REMOVE.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mitmilovan HVALA!! 02.11.2005. 19:46 #2807

status: user
broj poruka: 3
Hvala puno, bas si mi pomogao, uspeo sam sve da sredim,....


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60275. Broj poslatih odgovora: 646102.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs