Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Flat dial-up najeftiniji
STRANA 1 OD 1
Dragot Flat dial-up najeftiniji 18.06.2008. 18:18 T10513

status: user
broj poruka: 1149
Koji provajder je najjeftiniji sa ovom uslugom ali i da brzina nije losa i da nepuca konekcija ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stefanon Ja imam beobug, 18.06.2008. 18:51 #59406

status: user
broj poruka: 268
i desi se da pukne veca nekad ali retko, brzina je odllicna, cesto radi i 5kb/s download, ja placam mesecno flat rate od 250din +7din po satu. ALI kad god sam dopunjivao vreme preko mobilnog nikad mi nije skinuto preko 100din valjda zbog besplatnih poruka (064) koje nekoristim...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragot re 18.06.2008. 19:08 #59408

status: user
broj poruka: 1149
Ja sam gledao za drugara on hoce.Video sam da kod Neobee-ja ima Flat za 490 din. pa nas sad interesuje dal ce kad uplati ti 500 din. jos nesto placati ili samo plati ovu sumu i to je to?
Mislimo na impulse i ostala sranja!


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Naravno 18.06.2008. 20:54 #59427

status: user
broj poruka: 6643
Naravno da plaćaš i vreme provedeno na zauzetoj liniji. Biranjem broja provajdera naplaćuje ti se i telefonski račun + to vreme koje naplaćuje posebno internet provajder (neki uz sam telefonski račun, a neki ovako, posebno unapred). Tako da imaš dve tarife: dnevnu skuplju i noćnu jeftiniju. Odnos skupa-jeftina je: 100% je jeftinija jeftina tj. duplo. Odeš na sajt telekoma i vidiš lepo cene. Najjeftiniji je (valjda još uvek) bilo koji SMIN broj, čak je jeftiniji i od lokalnog poziva, pa biraj takvu konekciju jer mnogi provajderi nude više brojeva. I ja sam svojevremeno koristio bug, odnosno beobug ali za višenje na net-u jer su bili najjeftiniji ali i sa najbednijim protokom i čestim pucanjem veze. U večernjim satima (kad je telefon 100% jeftiniji) često nije bilo moguće ostvariti konekciju.
Usput, jedno pojašnjenje: brzina konekcije koju vidimo, pogotovo kod dial-up-a, je brzina između tvog računara i pristupne tačke provajdera. Nije vezana i za brzinu prema samom internetu (odnosno, ova druga nikako ne može biti veća od ove prve, a obrnuto je skoro pravilo)..... tako da brzine od 4,6-5,2 često ne znače baš ništa: vreme trajanja skidanja fajla sa interneta isključivo ovisi o tome koliko ti je provajder pošten i koliko `odvrne` slavinu download-a... mada, u vreme adsl-a... dial-up zavrtanje verovatno nije više ni važno...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60279. Broj poslatih odgovora: 646152.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs