Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Problem sa instalacijom Windows Washer-a 5.0.0.6
STRANA 1 OD 1
Skyhawk Problem sa instalacijom Windows Washer-a 5.0.0.6 19.01.2006. 01:39 T1317

status: user
broj poruka: 53
Svaki put kada pokusam da instaliram Windows Washer 5.0.0.6 meni se otvori dialog box za Epson Scan a instalacija cak ni ne krene???... scanner koji imam instaliran na svom racunaru je Epson 2480... ovo mi se nije desavalo nikada ranije i ni sa jednom drugom instalacijom a raznorazno sam instalirao i deinstalirao na svom kompjuteru... ima li neko ideju sta se to tu desava i zasto i kako da resim ovaj problem???

Hvala unapred:)
Skyhawk
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Plitki odgovor 19.01.2006. 17:16 #3952

status: user
broj poruka: 6643

Davno, davno sam korstio Windows Washer, i imao sam sličan problem kod reinstalacije, naime, rutina za instalaciju programa nekako je pogrešila i upućivala na instalaciju nečeg bezveze (ne sećam se tačno šta, ali nije bilo maliciozno) a ne samog washer-a. Nije sigurno bio Epson, ali nije ni washer. Moj je zaključak da je korišćen zajednički installer tj. prepravljani koji nije kako treba prepravljen, ili je zbog nečega oštećen, ili, ima neki vid zaštite od ponovonog instaliranja na istoj mašini... tako da sam ga tom prilikom batalio. Verovatno jedino rešenje je neko dubinsko čišćenje registra, preimenovanje imena računara pod kojim se prijavljuje na net, ili totalna reinstalacija sistema... mada možda neki rootkit ili rutina za digitalni potpis na osnovu komponenti, i dalje može da odradi posao... probaj i na stranim forumima, možda je problem već provaljen.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs