Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Antivirusni softver
Anti jebeni virus
STRANA 1 OD 1
Diorama Anti jebeni virus 21.01.2006. 01:57 T1326

status: user
broj poruka: 140

Diorama
Koristim AVG 7.1 network edition sa firewall-om!Imam NOD 32 instalaciju ne bih da ga instaliram jer moram da obrisem AVG a ako to uradim posle ce mi terebati 300 godine :) da updateujem AVG u slucaju ako mi se NOD ne svidi ili trazi neki sd key!Koji je bolji od ova 2 antivirusa???Ako imate cd key posaljite mi na mail da ne kenjaju ovi kauboji sa sajta!Pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Polako... 21.01.2006. 08:25 #3987

status: user
broj poruka: 6643
Nema potreba da "obrišeš" AVG, eventualno tek, da ga deinstaliraš, a i tada svi update-vi mogu da se sačuvaju, nalaze ti se na računaru pod All Users, software, Grisoft, upd7bin... iskopiraj to negde i sačuvaj. Ja ti ipak predlažem prosto zaustavljanje rada AVG-a dok probaš NOD32, ili KAV ili bilo šta drugo. Isključi ga, pa proveri u Task Manageru da li su stvarno svi procesi zaustavljeni i zaustavi ih ručno po potrebi i onda preskeniraj ceo računar sa nečim drugim, to je pametno bez obzira koji AV program koristiš (naravno, povremeno, u zavisnosti od crnila sajtova koje posećuješ). Sve ovo te ne oslobađa skeniranja i protiv adware-a i malware-a, jer dobar deo njih nisu pod paskom av programa (na neki način, sam ih instaliraš).
Ako želiš pravo čišćenje računara, pre skeniranja isključi potpuno System Restore na svim particijama-diskovima, a posle skeniranja ga tek uključi...
Za cd ili program key, pa, jesi li čuo za AstaVistu ili Asta-Killer sajtove, a da ne kažem Google... traži 5 minuta i naći ćeš.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson RE 22.01.2006. 00:28 #4001

status: user
broj poruka: 736
Shto se NOD-a tice toplo ti ga preporucujem.Koristim ga preko godinu dana i veoma sam zadovoljan.Nisam imao nikakvih problema sa virusima (redovno apdejtujem).Ali moram da te upozorim da za NOD32 ne postoji serial.Naime puna verzija se dobija tek posle kupovine tako da se od trial verzije ne moze dobiti full.Jedina opcija je produzavanje trial perioda.Imao sam ranije verziju 2.12 za koju nije trebao krek vec pre instalacije pomerish vreme za par godina unapred pa posle instalacije vratish.Medjutim to radi na samo nekim verzijamaNOD-a (neke verzije su zakucavale).Sada koristim verziju 2.50.16 za koju se ovo ne moze primeniti ali postoji krek koji otkljucava trial period (kada doje do 0 ide u minus).
Inace probao sam KAV ali mi se smucio posle par dana.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PAPADEE jos jedan glas za NOD32... 25.01.2006. 01:49 #4061

status: user
broj poruka: 2

Ja koristim NOD32 ver. 2.50.41, savrseno radi posao, cak nije preterano ni skup <2kdin, registrovana verzija, za ostalo procitaj Garsonov post - sve tacno.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs