Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
napraviti konfiguraciju
STRANA 1 OD 1
mirkomirko napraviti konfiguraciju 24.01.2006. 13:02 T1338

status: user
broj poruka: 115
imam PC1 i mislio sam ovih dana da ga nadogradim. e sad me zanima da li ja mogu ostaviti monitor(IBM E74),mis,tastaturu i zvucnike a sve drugo premeniti. hoce li jaca masina raditi sa tim mojim starim komponentama
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Zavisi 24.01.2006. 16:48 #4057

status: user
broj poruka: 6643
Ne znam kako izgleda tvoj monitor, nekompatibilnost može da nastupi zbog broja nožica - pinova u vga priključku, neki stariji monitori ne idu na novije grafičke kartice, jednom sam naleteo na taj problem (ima nožica više), tako da jednostavno precrtaj izgled pinova na tvom kablu i proveri na bilo kojoj novijoj grafičkoj kartici da li su kompatibilne (o pravom probanju, i da ne govorim - mnoge nove video kartice imaju adapter DVI-VGA koji možeš da iskoristiš da bi probao odgovara li tvoj monitor).
Pacov odgovara ako je PS2 konoktor (tj. ako se "šrafi" na kućište, ne odgovara), a tastatura odgovara, samo ako je stari din konektor, potreban ti je adapter din-ps2 koji se još uvek ponegde može naći i nije skup (skuplje je traženje). Zvučnici su kompatibilni 100%.
E, sad, moje pametovanje: iako je jasno da ti je želja da uklopiš svaki evrić, ipak, ušteda na tastaturi i pacovu nije ništa posebno značajna (za jeftinije varijante tastature i optičkog miša, unutar 10 €) a bojim se i da zvučnici nisu daleko odmakli. Jedino je monitor tu značajnija stavka. Ne zamlaćuj se puno sa mišom i tastaturom, kupi nove...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bmatic Pare 25.01.2006. 16:26 #4071

status: user
broj poruka: 6
Ako imas para najbolje promeni sve!!!!!!!!!



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646135.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs