Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Messenger Service www.win32win.com SPAM
STRANA 1 OD 1
ludi Messenger Service www.win32win.com SPAM 22.02.2006. 10:17 T1460

status: user
broj poruka: 568
Pojavi mi se prozor Messenger Service u kome mi kaze da je vindows naso kriticne greske i da pokrenem registry repair sa https://www.fixwin32.com ili https://www.win32win.com i ako to ne uradim da ce izgubim podatke ... bla bla ser ser
Cim on mene salje na stranicu znam da je neki pop-up sa neta. Ima li ko ideju kako da skinem ovo, pritom mi ad-aware ne nalazi nikakavu aware gnjidu. Ili je to mozda od LimeWire-a ili nekog programa za share-ovanje
Koristim Mozila FireFox 1.4 i uvek sam na netu (kablovski)

Licence to kill
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Unapredi se 22.02.2006. 16:48 #4571

status: user
broj poruka: 6643
Firefox ima noviju verziju... promenjenu zbog pronađenih sigurnosnih propusta, ad-aware je ooooodavno prestao da bude pojam u efikasnosti, u nekim revijama je pukao na samo 40% sklonjenog smeća - il` su ga provalili kako da ga obiđu, il` uzima pare od ostalih. Za uklanjanje smeća koje dolazi preko messengera ali i ostalih programa za chat-ovanje i audio-video konverzaciju, potrebno je prvo imati najnovije verzije tih programa (messenger je upravo izdao najnoviju verziju), a zatim i antivirusni program koji uklanja viruse koji mogu da se zapate preko tih programa, pogotovo ako su non-stop aktivni a računari na mreži. Dakle, jedan pa drugi AV program, a bogami, i treći ako sve ne pomogne, nova verzija msn-a, ažurne AV baze, i bar tri programa za malware-spyware programe, od kojih ad-aware tek ne smeta...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ludi ... 22.02.2006. 22:48 #4576

status: user
broj poruka: 568
firefox 1.5 skinut i instaliran.
nod32 azuriran ali nema nista.
a sta da stavim mesto ad-awarka, nemam blage koji su programi na tom polju dobri jer nikad nisam to ni koristio dok bejah na dial-up(down).

Licence to kill

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson RE: 23.02.2006. 00:21 #4577

status: user
broj poruka: 736
Pored Ad-Aware-a nabavi Spy Bot 1.4 (besplatan), Spy Sweeper 4.5 (nije besplatan) a moze i Microsoft AntiSpyware (besplatan).Neki od ovih programa mora naci neki spyware na koji si najverovatnije naleteo.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ja, ja, Garsone 23.02.2006. 23:48 #4601

status: user
broj poruka: 6643
Od smećarskih i ekoloških programa, to je uglavnom to, ali, ako imaš problem sa smećem koji se ne iskorenjuje, probaj OBAVEZNO i drugi antivirus program, npr. AVG je besplatan a odličan, a ovih meseci se nude u cd-ima naših novina džabaka i kaspersky i slični, pa u nuždi probaj i njih. Nije "nečuveno" da neka napast preživi mnoštvo programa koji čuvaju na ovaj ili onaj način, tvoj pc. Upravo je svojevremeno ad-aware i spy-bot search and destroy na testovima potukao konkurenciju jer je uspevao da skenja neke tada za druge nerešive napasti... bojim se da ćeš morati i na internet pa da pretrežiš po ključnoj reči servisa tj. napasti koja te mori.
E, da, kad probaš drugi antivirusni program, prvi deinstaliraj. Dalje, ako je program koji te mori, na belim listama, tj. u biti nije virus ili smeće sam po sebi a nekako te zayebao da mu dozvoliš instalaciju i pristup internetu kroz firewall, ni jedan od ovih programa ti neće pomoći, već samo tvoja spoznaja da si to uradio, pa popravljaj ručno.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs