Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Internet Explorer 6
STRANA 1 OD 1
tomma Internet Explorer 6 03.05.2006. 21:52 T1734

status: user
broj poruka: 172
Kakva je procedura u IE 6 dodati toolbar sa svojim dugmićima koji će biti prečice na neke sajtove i da li je to izvodljivo?

Da li će se isti, toolbar, videti i u Windows Explorer-u?

voleo bih da se ne vidi

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko IE SIXPACK 03.05.2006. 22:28 #5765

status: user
broj poruka: 6643
Mani se IE-a, pogotovo ako ti je to što si pitao bitno.
Nešto nalik tome dobija se tako što pravilno koristiš favorites, ali to nije toolbar. Zato lepo pređi na Mozilla Firefox, trenutno web browser u usponu. (Verovatno nešto slično postoji i u Operi, pošto se međusobno kopiraju u mogućnostima, a IE debelo i glupavo kasni i kaska).
U Firefoxu, jednostavno od sajtova koji su ti već u favoritima (bookmarks u firefoxu), one koje želiš da se vide kao toolbar, staviš u fasciklu unutar bookmar-ka koja se zove Bookmark Toolbar folder ... (kako očigledan naziv) i oni se onda pojavljuju kao alatke toolbar-u, čak možeš da odabereš da se svi odjednom otvaraju, svaki u svojem "tab"-u ili posebnom prozoru programa... probaj, i reci ćao exploreru, najcrnjoj od crnih rupa interneta.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko IE6 04.05.2006. 10:04 #5774

status: user
broj poruka: 4228

Slažem se sa Piskom da je Firefox bolje rešenje od IE, mada Firefox još uvek ne može sve sajtove da otvori ili ih bar ne otvara korektno. Zbog toga za otvaranje par sajtova koristim IE.

Paleta alatki Links je mesto u IE koje možeš da iskoristiš za smeštanje dugmadi sa omiljenih sajtova. Može da se podesi da se vidi/sakrije u Internet/Windows Explorer-u. Toolbar Links je sastavni deo foldera Favorites, a prikazuje se / isključuje desnim klikom na bilo koju paletu alatki u IE. Poželjno je tom prilikom (takođe desnim klikom) otključati (skloniti potvrdu sa opcije Lock the Toolbars), razmestiti palete sa alatkama, i ponovo zaključati palete.

Ali kao što Pisko reče...

Firefox je bolji izbor. Sve ovo je samo ako si baš emotivno vezan za IE, odnosno, ako samo on može korektno da otvori sajtove koje najčešće posećuješ...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646135.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs