Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Foto i video oprema
HP photosmart 320 i SD 128Mb
STRANA 1 OD 1
virgo HP photosmart 320 i SD 128Mb 04.12.2004. 00:18 T197

status: user
broj poruka: 4
Ne radi korektno svaki puta zezne npr. 1. 23. 28. i tako redom da poludis. i uvek iste fot. pod istim rednim brojem. Pomagajte!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Petza Bruka 06.12.2004. 19:39 #356

status: user
broj poruka: 30
Hp inace ima manu da oce da zabode probaj u opcijama da nadjes opciju restart. A ako je pod garancijom u servis.Pokusaj sta drugo da ti kazem.
Srecno!
Petza

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zox86 Pozdrav 20.04.2005. 15:55 #1370

status: user
broj poruka: 94
Ja imam HP Photosmart 320 i koristim MM 128Mb karticu i nemam takvih problema. S obzirom da se bavim servisiranjem racunara ono sto mi prvo pada na pamet jeste da ako imas mogucnosti probas sa drugom karticom, naravno ne da je kupis vec da nadjes nekoga ko je ima i da jednostavno probas da li ce se isto desavati sa drugom karticom. Ako se i sa drugom karticom isto desava onda je verovatno problem u firmwareu foto aparata i ako je jos pod garancijom odnesi je na servis. Druga mogucnost, s obzirom da si rekao da slike koje prebacis sa racunara na karticu nemaju te probleme, jeste da mozda tip kartice koji imas tj. proizvodjac nije napravio karticu koja je u potpunosti kompatibilna sa fotoaparatom.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
firtz Isti problem 23.06.2005. 09:31 #1698

status: user
broj poruka: 4
TO je izgleda urodjeno da ne kazem default kod tih aparata... Pravi probleme kod prvih fotografija nakon ukljucivanja... Znaci cim ukljucis aparat da slikas, ta fotka je zez... Pa onda opalis na prazno pre nego sto krenes... Prebacivao sam karticu u NIKKON i super radi, bio sam se zabrinuo da nije do nje greska... Ali nisam primetio tu pravilnost sa brojemfotografije, provericu... Ne znam mozda imaju neki firmware na sajtu pa ako ista saznam, javicu ti ovde...

FIRTZ
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60278. Broj poslatih odgovora: 646142.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs