Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
PDA i SmartPhone
Acer n35... Mozda resenje
STRANA 1 OD 1
spencer Acer n35... Mozda resenje 19.09.2009. 03:36 T20221

status: user
broj poruka: 25
Naime, kupili smo drugar i ja za sitne pare 2 ova PDA uredjaja na zapadu. On svoj regularno koristi, a meni djavo nije dao mira, vec sam hteo da instaliram verziju 6.0, ne znam ni sam zasto. Nasao sam lika preko oglasa da se ne bih cimao, on mi instalira i kako mi ga je vratio, krecu problemi. Uredjaj se gasi sam od sebe, nekada ne radi touch screen, nekada se smanji slika... Uglavnom, vidim ja da sam se zaj..ao, on porice odgovornost i sada zelim da vratim Microsoft Windows Mobile 2003 for Pocket PC Premium Edition na njega. Sad, imam nekoliko pitanja: 1. Da li je moguce da snimim OS sa kumovog i upotrebim ga slicno kao sto bih upotrebio neki GHOST na svom??? 2. Ukoliko je to nemoguce, kako da instaliram WM 2003 na svoj telefon ponovo??? 3. Ako to budem uradio, da li su mi potrebni neki driveri (ne znam kako funkcionise Windows Mobile, pa je ovo mozda nekome smesno)??? 4. Ukoliko je sve izvodljivo, gde da nadjem taj Windows Mobile 2003 (link na mail ili pp bi sasvim odgovarao)??? Pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
hlmgroup Acer n35... Mozda resenje - nadam se.... 19.09.2009. 13:34 #141114

status: user
broj poruka: 22



http://www.expansys.com/ft.aspx?k=101003

imas pri dnu spisak romova, a sto se tice kako se flesuje, nemam pojma, ali verovatno bi trbalo da bude slicno kao kod htc - telefona / barem sa tim i previse iskustva, kao i sa jos nekim slicnim /. Znaci, povezi tvoju masinu preko usb kabla / obrati paznju da ti baterija bude puna minimum 51 % /, i samo startuj file, a on bi trebalo da odradi sve sam i nadam se da ima upustva u tim rar file-ovima.

U svakom slucaju ne bi trbalo da bude komplikovano, ne daj da ti uzimaju pare..... :-)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs