Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Lexmark nece da stampa
STRANA 1 OD 1
laca12 Lexmark nece da stampa 31.08.2006. 12:00 T2166

status: user
broj poruka: 65
Lexmark multifuncionalni 5250 iznenada prestao da stampa, tj sve radi kako bi trebalo ali ne ostavlja mastilo na papir. Inace u oba kertridza ima mastila. Da li je u pitanju neka elektronika ili ... Svaki savet dobro dosao.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dekal Odgovor 31.08.2006. 14:16 #7828

status: user
broj poruka: 2
Postovanje,
Navedeni problem na stampacu x5250 moze da se javi iz vise razloga, uglavnom se desava da ukoliko stampac duze vreme nije bio koriscen (nije stampano) da "zapeknu" kertridzi tj. da se osuse dizne na samim kertridzima, problem se resava jednostavnom zamenom koja nije bas jeftino resenje. Druga mogucnost jeste da su punjeni kertridiz i da su neispravni,a desava se i to vrlo cesto da ukoliko se kertridzi lose napune iscuri mastilo i spali elektroniku na nosacima kertridza. Po meni najjeftinije i naj brze resenje jeste da pozajmite od nekoga ispravne kertridze i da probate da li ce zamenom kertridza problem biti resen. Ukoliko su punjeni kertridzi stampac ne podleze garanciji i necete moci da ga popravite.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646130.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs