Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
DUŠKO VUJOŠEVIĆ !!!
STRANA 1 OD 1
Kovle DUŠKO VUJOŠEVIĆ !!! 25.06.2010. 19:37 T27720

status: user
broj poruka: 976
Duško Vujošević za zvaničan sajt Partizana je rekao:

“Ponuda je takva da nema čoveka koji ne bi razumeo moju odluku da je prihvatim, i profesionalno i u svim drugim aspektima. Ostavljam klub na dobrim i čvrstim osnovama i u dobrim rukama. Nije to stvar trenutka, već nešto što se dugo gradilo. Rezultat je bio maksimalan za date okolnosti. Sistem je uspostavljen da traje, a sada treba ići dalje. Verujem da će se CSKA sresti sa Partizanom kao rivalom koji imponuje. Zahvalan sam svima koji su mi omogućili da služim Partizanu, pre svega radnoj zajednici, predsedniku i Upravi kluba.
Cela istorija svedoči o ljubavi koja zaborava nema. Posebno bih se zahvalio navijačima. Ovo je prilika da se svi ujedine i podrže novi Partizan, jer će mu podrška biti jako potrebna”, zaključio je Vujošević.

DULE KRALJU HVALA TI NA SVEMU!!! ZA SVE RADOSTI !!!
U istoriji Partizana,tvoje ime ce biti ispisano zlatnim slovima!neizmerno sam tuzan zbog odlaska duleta,ali otisao je uzdignute glave i ostavio tim i sistem koji ce jos dugo dugo izbacivati dobre igrace i praviti dobre rezultate...ne sumnjam u kvalitet pomocnika partizana,najverovatnije sledeceg trenera,nije mogao da ima boljeg ucitelja!
p.s.slacemo ti snimke utakmica sa zvezdom,cibonom i hemofarmom da imas cime da se zanimas u hladnim ruskim nocima znamo da to volis...

___________________________________
https://www.hd-space.org
http://hd-torrents.org/index.php
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60283. Broj poslatih odgovora: 646165.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs