Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Ekran nokie 6131
STRANA 1 OD 1
jollem89 Ekran nokie 6131 01.01.2007. 22:45 T2946

status: user
broj poruka: 17
E ovako... Ovaj telefon mi se svidja mnogo, ali me kopka jedna stvar-->EKRAN. Ekran je rezolucije 240x320 i ima 16 000 000 boja. Cuo sam da je jedan od najboljih ekrana koji je nokia ikada proizvela. Sve je to lepo, ali telefon nema zastitnu plastiku oko ekrana !?!?!? Jel ima neko iskustva sa ovi tel. i da li odsustvo te zastite moze da ugrozi ekran ??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
indzoj Re: Ekran nokie 6131 02.01.2007. 02:00 #11184

status: user
broj poruka: 46
ekran nokie je trenutno najbolji ekran u mob tel kod nas na trzistu dok se ne pojavi rokre2!

e sad, 6131 je preklopni telefon, zato je nokia pametno izostavila zastitrnu masku na ekranu koji vidno umanjuje kvalitet! sam ekran kao ekran po konstrukciji ima staklo koje ga kolko toliko stiti, a nokia nebi bila nokia kada nebi na ekran 6131 nebi stavila i foliju koja ga stiti od grebanja!!!

mehanizam otvaranja telefona je fantastican, telefon kao telefon je takodje fenomenalno odradjen, jedina zamerka koju mogu da dam je kamera!

inace baterija ti nece drzati mnogo, 2-3 dana max, zbog jelte ekrana, ali po mom misljenju ti je danas i vise nego dovoljno!!!

ako kupujes ovaj telefon moras da znas da nije najcvrci i najci, ali je svakako na visokom nivou po pitanju svega pa cak i cvrstine vrata, mislim da je ovaj preklopni telefon za nivo visi od onih koje pracvi samsung (iako je najbolji u pravljenju slide i preklopnih telefona)

bilo kako bilo ako ti softver (nije OS) ne predstavlja prepreku i treba ti kvalitetan fensi i svestran (opet u granicama svog softvera koji je na nokia telefonima daleko bolji nego na samsungu, simensu, lgu) sa najboljim ekranom uzmi ga i neces se pokajati!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs