Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Dosadni prozor...
STRANA 1 OD 1
vand Dosadni prozor... 03.01.2007. 17:57 T2965

status: user
broj poruka: 8
Svaki put kad startujem comp, pojavi mi se prozor - WORK OFFLINE, sa tekstom - No connection to the Internet is corrently available. To view Internet content that has bean saved on your computer, clickWork Oflfline. Click Try Again, to attempt to connect work offline.
Treba mi nekoliko pokusaja, da bih ga uklonio sa ekrana. Nemam problema sa internetom i konekcijom. Sta da uradim, da mi se ne pojavljuje? Unapred hvala!!!
vand
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Imas 03.01.2007. 20:17 #11231

status: user
broj poruka: 9388
U statupu neki program koji iz nekog razloga zahteva internet konekciju (provera novih verzija, opomena za registraciju ilil sl..) ili jednostvano imas virus ili spyware.
U prvom slucaju:
start-run- kucas msconfig, poslednja opcija satup i odcekiraj sve sta smatras da ti ne treba ( a uglavnom malotoga ti i treba :))
restartuj kompjuter, izcice ti neki prozor sa nekim tupavim obavestenjem i u donjem levom uglu kucica koju trebas da cekiras da ti nebi poruka izlazila svaki put kada upalis komp.

U drugom slucaju:
Antivirus (NOD32, Kaspersky(sa whitelisted kljucem:)) ili ako bas moras Norton) pa preskeniraj od virusa. Potom skini SpyBot search and destroy ili neki njemu slican program ili preskeniraj od spajvera.

Srecno.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vand Hvala... 04.01.2007. 00:13 #11233

status: user
broj poruka: 8
Nadam se da cu se resiti ove napasti!
vand

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
herrpan 99% virus 13.01.2007. 20:16 #11503

status: user
broj poruka: 10

U vecini slucajeva racunar koji se tako ponasa pokupio je neki virus. Obicno su to sex dialer aplikacije koje su nekad postojale pa su izbrisane. Nazalost nisi imao neki od ad aware software-a pa ti je ostao neki auto run koji mu nalaze da se startuje prilikom pokretanja racunara i da umesto tvoje home page, poseti neku svoju stranicu. Posto je dial-up konekcija izbrisana on ti javlja da je internet u of line rezimu i da nije u mogucnosti da otvori zahtevani site. Resenje je u update antivirus baze kao i u instalaciji nekog ad ware programa. Moguce je da ce biti potrebna i preinstalacija OS-a.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646136.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs