Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Thief I i II problem pomoc!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Thief I i II problem pomoc! 24.03.2007. 01:37 T3751

status: user
broj poruka: 18472
Neki dan sam nabavio dugo iscekivani Thief The Dark Project - Prvi deo i The Metal Age - Drugi deo.Te dve igrice sam nabavio za moju devojku koja je extra odusevljena Thief III - Deadly Shadows koju sam prvi put dobio kad sam kupovao graficku kartu pa sad ganjam igrice tog tipa,slicne ili ova dva prethodna dela koja sam nabavio.Problem je sledeci:Igrice se instaliraju sasvim normalno i posle instalacije se pokrenu.Ali kad prodju sve reklame i oni uvodni delovi,kad igrica treba da se pokrene ta prva misija izbaci sledece:`Direct 3D Device does not accurately report texture memory usage` .Isao sam i trazio po netu Neki Fix Patch i nesto nasao,tj. bas to sto treba,nekakav crack za te stvari ali ne odgovara-ne pomaze.Pise da je bas za tu verziju igrice ali ne odgovara.Sad sam u teskoj dilemi sta da radim.Ovo se desava sa obe igrice.Da li neko moze da mi kaze kako da resim ovaj problem ili to ne moze da se resi u opste?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 24.03.2007. 08:33 #14788

status: user
broj poruka: 18941
Prvo, nisi specifirao koju grafiku ti ima devojka, skini neki poslednji driver za tu graficku, probaj prvo reinstaliraj driver, a posle idi na https://www.gamecopyworld.com, potrazi tu igru i skini najnoviji crack, krekuj i trebalo bi da proradi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: .. 24.03.2007. 14:27 #14810

status: user
broj poruka: 18472

SkyFire

:: Prvo, nisi specifirao koju grafiku ti ima devojka, skini neki poslednji driver za tu graficku, probaj prvo reinstaliraj driver, a posle idi na https://www.gamecopyworld.com, potrazi tu igru i skini najnoviji crack, krekuj i trebalo bi da proradi


MSI 7900 GTO,ima poslednji driver,sve isto kao i ja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646135.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs