Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
BATTLEFIELD 3 - EXTRA CENA!!!!!!
STRANA 1 OD 1
DELIJA1989 BATTLEFIELD 3 - EXTRA CENA!!!!!! 28.11.2011. 00:48 T40590

status: user
broj poruka: 22
Pozdrav ljudi!!!!

Imam fenomenalnu vest za sve ljubitelje battlefield 3 igrice koji nameravaju da je kupe a nisu jos... nasao sam pre par dana lika koji prodaje orginal ``neraspakovane`` battlefield 3 igrice sa sve kodom za online igranje za samo 3000 din. Covek se zove Zeljko i iz subotice je a nasao sam ga na sajtu ``kupujem prodajem``... evo ovde: http://www.kupujemprodajem.com/BATTLEFIELD-3-original-igrica-1135882-oglas.htm?filter_id=6345431 ...narucio sam igricu i dobio je sutradan i mogu vam reci na sam PREZADOVOLJAN, sve radi savrseno i zaista nemam reci kojima bih mu se dovoljno zahvalio za ovo!!!!

Kad sam prvi put video ovaj oglas da budem iskren izgledalo mi je malo sumnjivo jer kao sto svi znate ove orginal battlefield 3 igrice se u svim radnjama kod nas krecu od 5000 pa nadalje... a ovde mozete da je kupite za samo 3000 din. ali sam odlucio da rizikujem pa sta bude i ispostavilo se da sam napravio PRAVI POTEZ i zaista sam prezadovoljan u svakom smislu!!!!!!

Ovaj covek je EXTRA lik sto mozete videti i iz njegove reputacije ovde: http://www.kupujemprodajem.com/120656-1-zeljko-ocene.htm ...a ako ima i dalje nekih koji mi neveruju i koji misle da pricam gluposti i da samo pravim reklamu evo slikao sam sta sam dobio u paketu pa se uverite sami:

1) http://www.directdownloads.x.gg/images/dl/236401922.png ..kod je precrtan netrudite se..

2) http://www.directdownloads.x.gg/images/dl/666826608.png


Eto toliko, ko zeli da kupi battlefield 3 kod nas u srbiji po povoljnoj ceni sad zna gde to moze da uradi!!!!


PS: Nadam se samo da ce u skorijoj buducnosti biti vise nasih(srpskih) battlefield 3 servera jer ova FANTASTICNA igra to definitivno zasluzuje!!!!!!!
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60275. Broj poslatih odgovora: 646096.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs