Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
F.E.A.R sucks
STRANA 1 OD 1
Ognjeni F.E.A.R sucks 05.06.2007. 19:15 T4616

status: user
broj poruka: 4506
Imam toliko glupav bug da to nije normalno ali zbog toga uopste nemogu da igram igru ...naime radi se o tome...igra pocinje tako sto vas vozi vas Teammate u kolima par sekundi (posle animacije) i posle toga treba da izadjete iz kola i igra pocinje ALI mene kompjuter IZBACI IZ KOLA pre vremena , tacno pre kanti za djubre tako da nemogu da priodjem ali ni da preskocim i uopste nemogu da pocnem igranje zbog toga???instalirao sam sve najnovije patcheve (trenutno 1.08) i ista stvar se dogadja i sa 1.0 verzijom a i sa poslednjom 1.08.Pokusavao sam da menjam podesavanja igre i sa min i sa max ista stvar(menjao sam i fiziku igre ali nista)
jeli se nekom nesto slicno desavalo ?please help
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Nije. 05.06.2007. 20:11 #21032

status: user
broj poruka: 6643
Ako nije do igre, onda je do drajvera grafičke. Èuven je daamit - ati by amd, jer ga nvidia maltretira sponzorišući razvojne timove da prave igre nekompatibilne sa atijevim drajverima, ili, takve da forsiraju mane a ne koriste prednosti atijevih kartica u odnosu na nvidijine. Zato nesrećnici svaki mesec prave update drajvera gde modifikuju ponašanje drajvera u zavisnosti kakvu začkoljicu (igru) prepoznaju da je pokrenuta. Dakle, moguće je da nije optimizovana sama kartica - svojim drajverima - za dotičnu igru. Kod nvidije je malo manje izraženo, ali dešava se. Meni se desilo (ne u F.E.A.R.-u) da propadnem u zemlju, bukvalno i onda `plovim` ispod površine kao da sam u vodi, a vidim kroz travu i površinu šta se dešava `gore`, ali, ne mogu da izađem. Moglo je da se propadne u zemlju samo na jednom mestu - nivou u celoj igri, i očigledno se radilo o bug-u.
Inače, dotičnu sam odigrao, nepečovanu, neplaćenu, i sve je išlo ok.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik 05.06.2007. 21:12 #21039

status: user
broj poruka: 726
Ako je bug toliko dosadan i ne pomaze (pre)skakanje,rusenje ili lomljenje...ili neki drugi vid improvizacije...

Onda:
1.Sifra za prelazak na sledeci nivo (mislio sam da ovo necu nikada reci,ali situacija je vanredna:))
ili

2.Kupovina drugog cd-a (investicija od 100 din)

ili
3.Pozajmis od nekog cd igre ili kopiras od nekog instalacioni direktorijum na prazan disk (dobijas full igru) ili,najednostavnije,kopiras od nekog checkpoint iz direktorijuma igre (saved games),sto ce te lisiti svega nekoliko prvih (uvodnih) trenutaka/sekvenci igre.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 05.06.2007. 23:00 #21045

status: user
broj poruka: 711
Nije do graficke... Igrao sam je sa ATI karticom i sve je ok... Pre ce biti da je bug u igri... Probaj da nadjes neku drugu kopiju...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni .. 06.06.2007. 11:21 #21058

status: user
broj poruka: 4506


ne koristim ati nego odavnina :) nvidiu...tako da nije do toga....koristim poslednje drivere za karticu, igra updateovana itd,...pokusao sam i progooglao ali nisam uspeo da nadjem nigde sifre za no cliping ili flying....da li iko zna da li postoje ili gde da ih nadjem ?
ajd uzdravlje :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela011 koci mi igra 19.08.2007. 17:02 #25780

status: user
broj poruka: 84

Ja imam drugi problem sa f.e.a.r, igra mi radi normalno dok ne stignem do auto-save i tu ukoci nekih 5-10sekundi i zatim krene normalno do sledeceg autosave...dali neko zna sta je problem i kako da ga otklonim.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646135.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs