Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Дал` је могуће???
STRANA 1 OD 1
jumperjack Дал` је могуће??? 10.08.2012. 23:26 T47038

status: user
broj poruka: 497
...да ови амери овако тресу ове јадне Аргентинце па и све остале у баскету???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Pa zar Ameri nisu odvajkada svetska velesila u svim kosarkaskim... 11.08.2012. 11:12 #435427

status: user
broj poruka: 10986
disciplinama (NBA, Zongler-Harlem, onaj malecki student sto je imao odraz +beskonacno...)?


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 Ok 11.08.2012. 12:06 #435442

status: user
broj poruka: 17084
nista cudno

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22


:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ako si glup nisi gluv! 12.08.2012. 06:55 #435548

status: user
broj poruka: 6643
Izvinjavam se na rečenici iz Maratonaca, (... koja se nastavlja sa onim što sam hteo da naglasim: `VIDIŠ DA SMO OPLJAČKANI!`) ali, mora se biti malo i glup da se poveruje u nedostatak dopinga kod čudnih rezultata. A još malo više treba biti glup, da se poveruje kako za SVE VAŽE ISTA PRAVILA u vezi dopinga. Npr. za Amere, pa i Ruse. Sada i za Kineze. Godinama za Nemce. I naravno, UVEK za domaćine. A bitno je i da li je neki dotični sportista, ZVEZDA koja diže gledanost tj. umesto klasičnog mita, donosi pare drugim putem. Zatim, da NIKAKO NE VAŽE PREĆUTNE DOZVOLE ZA DOPING iz ostalih međunarodnih saveza i sportova, I NA OLIMPIJADI. Ako se drugačije ne dogovori. Npr. NBA nema doping kontrolu, kao i onaj kretenski bejzbol savez. Odnosno, svodi se na teške narkotike i količine steroida i anabolika opasne po život (i to trenutno, kad se `povuku` mogu slobodno da crknu). Zašto NBA košarkaša pre nije bilo na Olimpijadi? A, sada ih ima? ... dobili su grejs dozvolu za doping kontrolu ili bar podignut prag toleranicije ili šta-ti-ja-znam... plus, naravno, igra u najboljoj konkurenciji, talenat i sve ostalo što je normalno u sportu, ali nikada ne dovodi do nebeske razlike.
Zašto britanci igraju i trče super u premiership-u, a UVEK liče na prebijene kučke na evropskim i svetskim prvenstvima, gde ih kontrolišu? Zašto neki, vrhunski (ali ne svi) sportisti, i naši i strani, izbegavaju olimpijade pa i svetska prvenstva sa doping kontrolama, pa postaju naglo bolesni ili, ipak odu tamo ali pokažu jadne i tužne rezultate, ni senka onih od pre koji mesec ili više, gde su blistali izdržljivošću, samouverenošću, snagom.... (svaka sličnost i sa našim timom, je namerna).
Danas se saznaje da je, čuveni nemački mentalitet fudbalske reprezentacije nemačke, izvor imao u timskom dopingu šezdesetih i sedamdesetih godina (a sad, kao ne - tj. ne istim sredstvima nego nekim drugim), za istočne nemce se to i onda pričalo, ali nisu mogli da ih uhvate, za čuvene atletske uspehe tima SAD, saznalo se kad su sami takmičari, sve heroji i idoli, pukli i priznali da su bili (svi) dopingovani...
A i doping, naravno, napreduje, i postoje za dobre pare, sredstva koja se ne otkrivaju DANAS, - ali, kod olimpijade, ima još osam godina da se čuva uzorak krvi i urina, pa da vidimo, padaju i Ameri (u biciklizmu doduše)... Zašto se povukla Martina Hingis, zašto testosteronisana Žastin? U trenutku najvećeg ubiranja para? Tiho su im rekli - dosta, više ne tolerišemo, ali je sramota da objavimo jer i nama šteti? Jeste, ovo je teorija zavere, samo, ne tvrdim i nisu svi rezultati ishod dopinga, ali, SVI sportisti MORAJU da uzimaju NEŠTO i to mnogo toga NEŠTO, i samo je pitanje šta je od toga na spisku, šta nije, a šta će biti - tj. ko odlučuje o tome i zato ima prednost.

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60275. Broj poslatih odgovora: 646100.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs