Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI TV@nywhere Master
STRANA 1 OD 1
tomma MSI TV@nywhere Master 25.04.2005. 18:03 T535

status: user
broj poruka: 172
Imam gadan problem. Gore navedenu kartu imam oko godinu ipo dana. Do sada je savršeno radila, odnosno do zadnjeg reinstala sistema. Posle toga jednostavno ne mogu da dobijem zvuk sa TV-a. Probao sam sve i svašta međutim ne ide. Neki su mi rekli da se karta namagnetisala, da treba da je izvadim iz računara da bi se razmagnetisala što sam i uradio. Držao je u kartonskoj kutiji na drvetu oko dve nedelje i kada sam je vratio u računar ista stvar. Probao sam u još dva računara međutim potpuno isto. Ne radi zvuk ni preko internog niti preko eksternog priključka, samo se čuje šuštanje. Da li je karta otišla u večna lovišta i da je iskoristim kao podmetač za nešto ili postoji rešenje samo mi ne pada na pamet. Usput da li postoji neki servis tehničke opreme gde bi mogli da je pogledaju ? Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Lajavi NISI JEDINI 07.05.2005. 10:20 #1444

status: user
broj poruka: 11

Lajavi_krelac

Imao sam slican problem kao i ti. Uopste, TV kartice umeju da naprave veliki problem u radu kompletnog racunara. Probaj da reinstaliras Windows i stavi samo originalne drajvere, ali, TV kartici instaliraj drajvere na kraju ali ne klasicnim putem vec preko DEVICE MANAGER-a. Izaberi opciju UPDATE DRIVER i manuelno instaliraj driver sa CD-a.
Pakom i MB Soft su ti zastupnici Microstar-a.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60279. Broj poslatih odgovora: 646143.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs