Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Obrada video materijala i zvuka
Potrebna pomoć u vezi .swf prezentacije
STRANA 1 OD 1
dradisic Potrebna pomoć u vezi .swf prezentacije 09.10.2013. 17:58 T55002

status: user
broj poruka: 271
Pozdrav svima,
Imam mali problem u vezi .swf prezentacije koja ima hardwersku zaštitu. U pitanju je SenitelProtectionKey (USB) koji ja trenutno imam kod sebe i sve radi korektno. Mene zanima da li je moguće nekako konvertovati ili dekompajlirati ove prezentacije da se mogu otvarati bez zaštite.
Ovako izgleda direktorijum gde se prezentacija nalazi i pokreće se preko .exe fajla a za video koristi ove ostale: http://goo.gl/yyN5nG
Bio bih vam jako zahvalan ako postoji rešenje za ovaj problem jer sutra moram da vratim USB dongle stick.
Hvala unapred na odgovorima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nisam siguran da sam razumeo: da li je sama prezentacija... 09.10.2013. 20:56 #519392

status: user
broj poruka: 10985
zakljucana (zasticena od kopiranja, kao ``protected m$office document``) ili je pristup sadrzaju USB-a zasticen, generalno (sta god se u njemu nalazilo)?

Ako je ovo drugo, onda nakon aktiviranja prezentacije, mozes da sacuvas njene segmente/stranice i da ih ponovo ``sklopis`` u jedan dokument...


(i nije Senite nego Sentinel, valjda)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dradisic re: 09.10.2013. 21:27 #519398

status: user
broj poruka: 271
Da, u pravu si Sentinel ali to i nije tako bitno, nego kako da sčuvam segmente? Kada pokrenem, pokrene se macromedia flash player preko celog ekrana, sa esc se smanji na prozor ali nemam nikakve opcije osim print, misliš da idem sa PrtSc pa pravim slike? Jel moguće da se otvori nekim drugim softwerom?

Na ovo drugo pitanje da ti odgovorim, usb stik je samo zaštita, ne vidi se nigde osim kao usb uređaj u `device manager`-u (http://goo.gl/lNjVQI . http://goo.gl/2dYWPf . http://goo.gl/ldt8uT), prezentacija je na hardu, u folderu, kada je on uboden sve radi a kada nije izbaci grešku `E0047 - hardware key not found`, da li je moguće da se napravi neka emulacija ovog usb-a koji trenutno koristim?






:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Aha, sad sam razumeo - na stick-u se nalazi samo ``kljuc``. 09.10.2013. 22:18 #519417

status: user
broj poruka: 10985
Zasticeni dokument sigurno ne mozes da konvertujes ili dekompajliras, jer ``zastita`` to automatski sprecava kao i pokusaj direktnog kopiranja.
Kada sam pricao o segmentima, imao sam u vidu upravo ``printscreen`` - postoje programi koji snimaju sve sto se desava na ekranu, pa od toga prave ili fotke ili video (otprilike onako kao sto to radi Fraps). Potrazi neke od njih i vidi da li mogu da obave posao - na primer ``Free Screen Video Recorder`` (nisam nikada probao da njime ``uhvatim`` neku flash animaciju)...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 10.10.2013. 03:22 #519505

status: user
broj poruka: 2155



Mozes da probas sa nekim emulatorom npr. SENTINEL HARDWARE KEY DONGLE EMULATOR, koji ce da emulira USB stik, tj da prevari windows da je usb uboden u racunar iako nije.

Tako da mozes posle da koristis to do milje volje samo ako je USB emulator instaliran, jedan od problema koji mogu da se jave to je da ti USB ne radi kako treba, tj da obori prenos podataka ili da blokira transfer, resenje je da uklonis emulator.

Ostalo ti je Tortojed reko.

http://www.woodmann.com/crackz/Dongles.htm
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60274. Broj poslatih odgovora: 646092.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs