Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
KBCnet
STRANA 1 OD 1
MACHINE KBCnet 17.02.2014. 18:35 T56767

status: user
broj poruka: 5696
Nakon 2 nedelje juranjve, jedina solucija mi je u Mirijevu bila KBC WiFi. Posto u zgradi vecina nije imala Internet ~!@$#%$#%!~@~! WTF, za vikedn koji sam bio odsutan,na krov su postavili usmerenu antenu i odradili kablazu u zgradi. Jedino sto sam video jesu kineski UTP Cat5E kablovi. Ubacio na MT-a, podesio PPOE konekciju prema dobijenim parametrima i to sad radi.

Kakvo je vase iskustvo sa ovim ISP-om, sto se tice usluga, stabilnosti njihovih poprecnih veza i slicno?!


`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sojkic HM... 18.02.2014. 11:25 #542578

status: user
broj poruka: 216
I ja kad sam se preselio nisam imao ni jednu mogucnost osim kbc-neta, godinu dana sam ih koristio, imao sam 4-5 prekida kada je bila napolju neka vukojebina od vremena, nesto im ispada odasiljac, call centar im je ocajan, ne javlja se niko, kad ih konacno dobijes, oni daljinski resetuju baznu stanicu i sve proradi, jedino je brzina u odnosu na sbb (koji sada koristim) daleko losija. Nisam imao problema sa kablom iako ide izvana. Sve u svemu, ok je radilo dok sam ja bio korisnik (pre 4 god), los komentar za call centar...
Pozdrav


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Sve najbolje za njihov WiFi na 5GHz 18.02.2014. 13:01 #542611

status: user
broj poruka: 1330
Već više od godinu dana imam na 8/2 a skoro su mi podigli na 12/3 a da nisam ni tražio niti znao da može. Vrlo malo prekida i zagušenja. Čak izgleda da su popravili i međunarodnu vezu pa brže radi prema ostatku sveta.
Ovde kod mene pod Avalom hvata 3 bazne stanice i nabliža je jedno 5KM pa sam mislio da može da bude problema ali se ispostavilo da to nije slučaj.
U nekim delovima grada ima i njiov IPTV, kod mene još nema ali sam od drugara dobio pass za SBBov D3Go i sve šljaka odlično.
Vrlo profesionalna ekipa. Došli sa pola sata zakašnjenja pa se izvinjavali, namestili atenu sa ruterom, probali i otišli za pola sata, nisu ni sarmu probali.
Postavili su dobar UTP kabl ali sam ga ja kasnije dodatno zaštitio kanalicom jer mi tuda prolaze u drugi antenski kablovi.
Sve u svemu, ako ti ne treba ništa brže, sve pohvale za sada.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60281. Broj poslatih odgovora: 646155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs