Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Google Tango - ples sa vukovima
STRANA 1 OD 1
micika988 Google Tango - ples sa vukovima 22.02.2014. 20:37 T56848

status: user
broj poruka: 1994
http://engt.co/1jXLwww

Stvarno cool novotarija, pored standardne otvorenosti korisnika ka deljenju svakodnevnih dogodovstina preko sajtova tipa facebook i tweeter, uskoro stize i najnovija zanimacija od mocnog GOOGLA. Kao sto se vidi iz ponudjenog linka, sa kamerom/mobilnim telefonom ce biti moguce odraditi 3D prkaz prostorija do krajnje najsitnijih detalja i preciznog mapiranja objekta u kome se nalazite.

Naravno ovo je sigurno MUST HAVE karakteristika novih telefona. Polako pocnite da zagrevate svoje novcanike i da radite na sto je moguce vecoj transparentnosti svojih svakodnevnih aktivnosti. Arhitekte ce biti odusevljene a i entuzijaste koji vole da se hvale i dice najnovijim enterijerom i `feng shui` stilistikom opremanja objekta.

Epilog

Na osnovu sve prisutnije ljudske dobrote koja nas prosto obuzima i prozima svakodnevno, krajnje je nemoguce zamisliti da ce se ova tehnologija ikako zloupotrebiti protiv samih korisnika. Ili mi se samo tako cini?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60279. Broj poslatih odgovora: 646151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs