Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
♫¸♪♫ PREDSEDNIK ALTEC LANSING-a: Vraćamo ATP3 zvučnike! ♫¸♪♫
STRANA 1 OD 1
Shomiman ♫¸♪♫ PREDSEDNIK ALTEC LANSING-a: Vraćamo ATP3 zvučnike! ♫¸♪♫ 25.03.2014. 22:00 T57189

status: user
broj poruka: 1187
`PREDSEDNIK ALTEC LANSING-a: Vraćamo ATP3 zvučnike! Ajk S. Franko predsednik vodeće svetske kompanije za proizvodnju audio-uređaja Altec Lansing u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf otkriva kako će izgledati `unapređeni` ATP3 zvučnici i saradnja sa kompanijom Comtrade.

Ajk S. Franko predsednik vodeće svetske kompanije za proizvodnju audio-uređaja Altec Lansing prvu posetu Beogradu “začinio” je pravom ekskluzivom, koju je u prostorijama kompanije Comtrade otkrio ekipi Telegrafa.

Naime, kako smo prvi imali prilike da saznamo Altec Lansing planira ne samo da vrati čuvene ATP3 zvučnike na tržište, već i da se udruži sa kako je istakao najboljim igračem u regionu – kompanijom Comtrade kako bi napravio pravu revoluciju na tržištu!

- Proizvodi koje ćemo distribuirati preko kompanije Comtrade napraviće istinsku revoluciju – počinje priču za Telegraf Ajk otkrivajući da će se na listi uređaja između ostalog naći i bluetooth surround zvučnici, slušalice za blokiranje buke, najsavremenija linija P.C. bluetooth audio-uređaja…

Legendarne ATP3 zvučnike, saznajemo kompanija Altec Lansing vratiće na tržište, ali u malo drugačijem, i daleko naprednijem izdanju.

- Znamo za “boljku” starih fanova prema ovim zvučnicima – priča kroz smeh Franko – Vratićemo ih “u igru”, ali onako kako dolikuje novim generacijama, u daleko naprednijem izdanju – kao neizostavni deo savremenih tehnoloških uređaja. Verujte mi na reč kada vam kažem da će sada biti još bolji nego što su bili!

Sledeća faza u poslovanju Altec Lansing-a biće orjentisana na tablete, smart telefone i televizore (sa akcentom na surround ozvučenje). Pritom će svaki od izbačenih proizvoda prema Frankovim rečima nositi naziv ove kompanije, a o tome kako biraju saradnike predsednik ove kompanije kaže:

- Pre nego što sa nekim izvedemo takozvano “strateško spajanje” napravimo studiozne analize poslovanja tih kompanija kako bi utvrdili da li su proizvodi koje nude kvalitetni. Radimo samo sa najboljima!

Podsetimo, “Infinity Group” čiji je kopredsedavajući upravo Ajk S. Franko kupila je Altec Lansing za 17.5 miliona dolara na aukciji spasivši tako kompaniju od bankrotstva.

Ajk ovu kupovinu naziva fer poslovanjem ako se uzme u obzir da će sa Altec-om zaraditi daleko više od novca za koji je kompanija kupljena, a o sledećim krupnim koracima kaže:

- Sidnejska opera, Bitlsi, legendarni festival Vudstok, samo su neki od Altec-ovih klijenata. To je istorija, pa vi sad razmišljajte kakva nas budućnost čeka – završava pomalo zagonetno priču za Telegraf Ajk dodajući da jedva čeka večeras da krene u obilazak Beograda, pre svega Kalemegdana i Ade za koje je, kaže, čuo da “oduzimaju dah”.`

(Katarina Vuković)




:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Hm... 25.03.2014. 22:09 #547085

status: user
broj poruka: 9386
`- Znamo za “boljku” starih fanova prema ovim zvučnicima – priča kroz smeh Franko – Vratićemo ih “u igru”, ali onako kako dolikuje novim generacijama, u daleko naprednijem izdanju – kao neizostavni deo savremenih tehnoloških uređaja. Verujte mi na reč kada vam kažem da će sada biti još bolji nego što su bili!`

Znaci nece da ih vrate :-)
Neka, hvala. Ja se drzim mojih `zastarelih` ATP3, starih nesto malo vise od 10 godina...
U svakom slucaju, lepa vest. Mada bi bila jos lepsa kada ne bi bili `bolji nego sto su bili`, vec da nastave da proizvode ISTE takve... Kalup vec imaju :-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Muahahaha 25.03.2014. 22:23 #547089

status: user
broj poruka: 18472
@Shomiman

Prosao si na crveno, uslikala te kamera, evo i dokaz :

http://oi59.tinypic.com/15ntvzl.jpg


Ontopic..

Lijepa vijest za nase korisnike..


Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Nekada tako velika kompanija... 26.03.2014. 08:18 #547120

status: user
broj poruka: 4866
A sad se prodali za 17 miliona, kao da je to neka cifra u tom biznisu. Sidnejska opera je imala AL ozvucenje kao i neki od najsavremenijih bioskopa u USA i Evropi. Steta sto su pukli finansijski, nisam pratio neko vreme tu scenu pa me zanima bas kako su pukli. Inace moji AL 621 me odusevljavaju i dan danas.
Kao sto rece kolega, ne trebaju nam nove izvedbe starih modela jer ti stari modeli siju uzduz i popreko i danasnje modele zvucnika drugih proizvodjaca. Obzirom da je ComTrade `uvoznik` (nekada je bio PC Centar i Compart) kapiram da ce se debelo ugraditi tj. klepati po usima sa cenom.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646126.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs