Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Pa se posle pitajte zašto nas Rusi nikada neće braniti od NATO-a
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck Pa se posle pitajte zašto nas Rusi nikada neće braniti od NATO-a 14.04.2014. 19:06 T57397

status: user
broj poruka: 1886
Znam da ovaj forum nije mesto za političke diskusije, i molim da ova tema ne zastrani u ko zna kom smeru sa off-topic postovima (o vanzemaljcima, natalitetu, itd...), ali sam smatrao da je ovo jako bitno da se zna.
ZAISTA, najiskrenije, nije u pitanju blaćenje Đilasovog DS-a, niti sam ja politički opredeljen - samo ukazujem na nešto čime je naneta šteta svima nama, našoj sigurnosti, i našoj ekonomskoj saradnji sa Rusijom.

Gospoj`ce mlade i perspektivne `Seks i grad` Evropejkice iz DS-a, da bi se učmarile Evropejskim NATO smradovima, i da bi povećale rejting svoje strankice u očima EU smradova, `lupile` srpski `šamar` Rusima, u ime nas i našeg naroda stavile do znanja Rusima koliko smo mi `pouzdani` `prijatelji` i `saveznici` Rusije:

http://www.alo.rs/vesti/politika/obrukale-i-srbiju-i-ds/51956

` DEMOKRATE KIVNE NA VUČKOVIĆEVU I MARJANOVIĆEVU
Obrukale i Srbiju i DS
Autor: M. K. | 12.04.2014 - 07:02:00h

Demokrate su kivne na Natašu Vučković i Vesnu Marjanović zbog skandala koje su priredile u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, saznaje „Alo!“. Naime, njih dve su, kao članice srpske delegacije u PS SE, zajedno sa Vladimirom Ilićem iz URS-a, glasale za rezoluciju da se Rusiji do kraja godine uskrati pravo glasa u toj organizaciji, što je suprotno državnoj politici, ali i politici DS-a.

- Skandalozno je to što su uradile. Naime, ne samo što je tako nešto suprotno državnoj politici već i politici DS-a. One su glasale, a nisu se ni sa kim u stranci konsultovale. Zaista su svi besni na njih. Poznate su po tome da mnoge stvari rade na svoju ruku, ali ovo je prevršilo svaku meru - navodi naš izvor iz vrha demokrata. Ovaj potez Vučkovićeve i Marjanovićeve ukazuje da se u DS-u vode dve politike.

- Vučkovićeva i Marjanovićeva su struja Dragoljuba Mićunovića. Obe su bile u Demokratskom centru. Ta struja se zalaže da DS bude više stranka centra, a vole i dodvoravanje stranim ambasadama, po svaku cenu. Sigurno je da posle ovoga ništa više neće biti isto - dodaje naš sagovornik. Međutim, ovaj skandal DS je juče pokušao da ublaži.

- Poslanice DS-a, članice delegacije Narodne skupštine u PS SE, svojim parlamentarnim radom doprinele su tome da sankcija koju SE preduzima prema Ruskoj Federaciji ne bude oduzimanje mandata članovima ruske delegacije, kako je to predlagala grupa poslanika, nego najblaža moguća sankcija, odnosno suspenzija prava glasa do kraja zasedanja 2014. godine.
Nataša Vučković je tokom zasedanja jasno iznela stav protiv izbacivanja Ruske Federacije iz SE.
Kako Predsedništvo DS-a o glasanju u SE o ovoj odluci nije zauzelo stav, radi se o ličnom stavu poslanica, a Predsedništvo DS-a će o situaciji u Ukrajini zauzeti stav u narednim danima - stoji u saopštenju demokrata. SE je prekjuče je usvojila rezoluciju kojom je ruskoj delegaciji uskraćeno pravo glasa do kraja godine, a za koju je delegacija Skupštine Srbije različito glasala. Rezolucija koja je usvojena podrazumeva i da ruski parlamentarci ne mogu da rade u najvišim organima SE.

- Imali smo preporuke da glasamo onako kakav je stav države Srbije - što se tiče situacije u Ukrajini, svi smo glasali uzdržano, a što se tiče uvođenja sankcija prema Ruskoj Federaciji, preporuka je bila da se glasa protiv - navela je Aleksandra Đurović, šef srpske delegacije u PS SE.

- Ja kao šef delegacije i poslanik SNS, moja koleginica iz SNS Katarina Rakić i poslanica SPS Stefana Miladinović glasale smo protiv sankcija, poslanice DS-a Nataša Vučković i Vesna Marjanović, i poslanik URS-a Vladimir Ilić glasali su za, dok je Svetislava Bulajić iz LDP-a bila uzdržana - rekla je Đurovićeva.

URS se ogradio od Ilića

Osim u DS-u, kivni su i u URS-u, koji se juče ogradio od „skandaloznog čina poslanika Vladimira Ilića“. Kako se navodi u saopštenju te stranke, Ilić je u Savetu Evrope glasao bez ikakvih prethodnih konsulatacija sa strankom.
- Glas Ilića je njegov lični čin, isključivo tako ga treba tumačiti i nikako ne predstavlja zvaničan stav URS-a - navodi se u saopštenju te stranke, i dodaje da je stav URS-a u potpunosti saglasan sa državnom politikom neutralnosti povodom krize u Ukrajini.`


Sutra, ako opet, ne daj Bože, uđemo u konflikt sa nekom susednom zemljom koja je članica NATO pakta, pa nas NATO opet napadne (jer glavno pravilo u NATO paktu je a CEO pakt napada onu zemlju koja napadne bilo koju od članica NATO pakta - znači, svi `uskaču` i prave `šutiraljku` nad zemljom koja nije članica NATO pakta, a zakači se sa nekom od zemalja članica NATO bande), nemojte misliti da su Rusi glupi i izlapeli, i da nisu u stanju da pamte ko im je bio prijatelj, ko ih je podržao, a ko im je zabio nož u leđa.

A Rusi su jako besni zbog ove rezolucije koja je izglasana protiv njih, a za koju su glasale ove dve glupače i onaj treći iz URS - pogledajte video snimak i bes ruske delegacije:
http://www.youtube.com/watch?v=iK3C2E55xpM
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck `Ostavka zbog glasanja DS u PSSE` 14.04.2014. 19:10 #549621

status: user
broj poruka: 1886
ponedeljak 14.04.2014 | 11:29
Ostavka zbog glasanja DS u PSSE
Izvor: Beta

Beograd - Predsednik Spoljnopolitičkog odbora i internacionalni sekretar DS Dušan Spasojević potvrdio je da je podneo ostavku na sve funkcije u toj stranci.

Kao razlog za ostavku Spasojević je naveo glasanje predstavnica DS u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE), Vesne Marjanović i Nataše Vučković, za rezoluciju kojom se delegaciji Rusije oduzima pravo glasa, a Rusija isključuje iz vodećih tela PSSE.
Potpredsednica DS Nataša Vučkovič održaće u 12 sati konferenciju za medije u sedištu Demokratske stranke u Krunskoj.

`Duboko sam nesaglasan sa takvim stavom narodnih poslanika, koji smatram ne samo suprotnim spoljnopolitičkim interesima naše zemlje, već i drastičnim odstupanjem od državotvorne i nacionalno odgovorne politike koju su, u ime DS i hiljada članova stranke, vodili i vode svi njeni lideri`, navodi se u izjavi Spasojevića agenciji Beta.

On je ocenio `poraznom` činjenicu da su tom prilikom zaobiđeni nadležni organi DS-a, prekršena praksa usaglašavanja stavova o najvažnijim temama i ignorisani zaključci koje je povodom ukrajinske krize usvojio odbor za spoljne poslove DS.

`Ostavku sam podneo kako bih zaštitio integritet Spoljnopolitičkog odbora, dostojanstvo svih njegovih članova i sopstveni ugled`, dodao je Spasojević.

Prilikom usvajanja rezolucije od 11. aprila kojom se uskraćuje pravo glasa ruskoj delegaciji, a Rusija isključuje iz vodećih tela PS SE, članovi srpske delegacije različito su glasali.

Poslanici iz Demokratske stranke i Ujedinjenih regiona Sbije podržali su rezoluciju kojom ruska delegacija gubi pravo glasa do kraja ove godine, protiv su bili poslanici iz Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, dok je poslanica Liberalno demokratske partije bila uzdržana.

Dušan Spasojević izabran je za Internacionalnog sekretara DS 22. jula prošle godine, a na toj funkciji bio je i u periodu od 2004. do 2006. godine.

Bio je ambasador Srbije u Turskoj, spoljnopolitički savetnik ranijeg predsednika Srbije Borisa Tadića, a potom i pomoćnik ministra odbrane i državni sekretar u Ministarstvu odbrane.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Rusi jako besni, pominju i bombardovanje Beograda od strane vajnih `evropejaca` 14.04.2014. 19:13 #549622

status: user
broj poruka: 1886
Direktno na video: http://youtu.be/iK3C2E55xpM?t=1m15s
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats Kad je vec tu tema .... 14.04.2014. 19:22 #549623

status: user
broj poruka: 4537

Kao izrazito politicki orjentisan mogu da kazem ovo :

Nadam se da ce ta GOVNA iz Ursa i DS-a konacno biti pohapsena i stavljena na istorijski stub srama kao primer da nam se ovo vise nikada ne desi dok postojimo.

Ne zato sto misle drugacije,nego zato sto kradu gde god stignu.
To je korov u njivi,lisaj na drvetu,tumor u organizmu ...
Hemoterapija tu ne pomaze.Rezi i hapsi.



:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zerocool55 Zasto se ovo dozvoljava, 14.04.2014. 19:37 #549627

status: user
broj poruka: 1130
Molim moderatora da ovu temu obrise jer ovo nije politicki forum..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 ... 14.04.2014. 19:37 #549628

status: user
broj poruka: 4641
A zasto bi nas branili ?
Gledaju samo svoj interes.
Mi smo za njih nebitni.
Kakve drmokrate pominjes? Rusi nas nikad nisu branili u istoriji, nikad i nece.
Samo se budale kod nas zavaravaju takvim glupostima.
Cenim i postujem ruski narod kao i svaki drugi, ali ta vrsta vezivanja tipa nas i rusa dvesta miliona(najjaci smo) je katastrofa.

Kome su Rusi (politikom) dobro doneli ?



Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck @vladats 14.04.2014. 19:39 #549629

status: user
broj poruka: 1886
Ili su htele da pošalju signal Amerima, u smislu: `Jeste da smo sada malena i raspadnuta stranka, podeljena na tri dela, jeste da smo opterećeni i okaljani silnim aferama i krađama, ali, eto, da vi Ameri vidite da smo mi voljni i spremni igrači za vaš tim - na nas računajte u Srbiji i iza nas stanite, da bismo opet pobedili na nekim sledećim izborima`....

Ili (da ne grešim dušu što se tiče cele stranke) su to uradile zbog svojih ličnih karijera, da bi ih primetio neko iz američke ambasade, i da bi sutra možda dobile neki dobar poslić, kao što su se neki bivši `Otporaši` i DOS-ovci dobro učmarili i dobro su se zbrinuli u evropskim telima i institucijama. (kao, na primer, Goran Svilanović).

Treba pratiti dalju karijeru ove dve DS-ovke, pa ćemo saznati zašto su to uradile.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Blueberry Ja molim moderatora da ne brise. 14.04.2014. 19:53 #549631

status: user
broj poruka: 1272
Posto je dozvolio mnogo gore teme, ova ne bi trebalo da smeta.

Barem se zasad u temi vodi korektna politicka debata...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
micika988 @PhatPhuck 15.04.2014. 11:49 #549710

status: user
broj poruka: 1994
Mislim da samo gubis vreme i energiju na nepotrebne stvari. Gore pomenute `prodane duse` su najobicnije marionete, koje po svaku cenu zele da budu `deo tima`, a taj tim je:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TzEEgtOFFlM

to je glavni problem danasnjice, a i dobrog dela nase buducnosti. Zmija se sece od glave, a ne od repa. Ja bih se pre posvetio promeni datog modela zivljenja koji se namece kao nesto `normalno i sto svi zelimo i cemu tezimo`. A prvi korak kao i u svemu, je otvoriti oci ljudima, koji bas i nisu voljni ili su neuki da bi razumeli sta im se sprema.

Pozdravljam ovaj gest, prikaza internih krvopija, ali ne bih se posvetio bespotrebnom lovu na vestice, koje misle da ce im podvijanje repa i lizanje cizme svojih gospodara poboljsati uslove zivota. Pokusati razumno uraditi dekompoziciju uma na procese i podprocese sociopata/pshihopata je uzaludni pokusaj, ali ih treba na svakom koraku identifikovati i blokirati im resurse gde god je to moguce.

Ponovo ponavljam, problem nije u individualnim moronima koji po svaku cenu hoce napred i spremni su da gaze i preko buducnosti vlastite dece da bi tamo stigli, vec u globalnom modelu tiranije koji se namece svim tzv. clanicama NATO-a i svim ostalima, koji ne predstavljaju realnu pretnju savezu iliti tako reci `hoce da mu se prikljuce`.

p.s.

pogledaj dobro grafikon USA-e i gde ce biti dozvoljeno `obicnim ljudima` da zive, ako je to buducnost koju nam tehnokratija donosi, onda i te kako idemo ka opstem raspadu kao civilizacija
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60279. Broj poslatih odgovora: 646151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs