Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
FCC Internet cenzurisanje, plati pa se klati, a i tad nije sigurno
STRANA 1 OD 1
micika988 FCC Internet cenzurisanje, plati pa se klati, a i tad nije sigurno 26.04.2014. 14:27 T57528

status: user
broj poruka: 1994
http://on.mash.to/1nPClgr

Konacno „privilegovani“ (tipa Netflix, Amazon, Hulu itd.) i javno dobijaju odresene ruke da rade sta hoce, a ostatak publike dobija mrvice, ako i toliko bude dato.
Brzi internet, ISP ce bukvalno sve podatke korisnika dati na izvolte, ako ih neko „stisne“, price o legalitetu sadrzaja trajno resene, a vrhunac svega je:

ISPs `may not act in a commercially unreasonable manner to harm the Internet, including favoring the traffic from an affiliated entity.`

Internet poprima osobine „zivog bica“ koje treba negovati i sklapati ugovore samo sa onim poslovnim partnerima koji su GREEN/kolektivisticki orijentisani i skloni povlascenom tretmanu. Uvodi se termin „komercijalne razumnosti“ i price da ako imate vecu posecenost i ljudi vas slusaju, to nista ne znaci i prioritet treba dati „negovanju harmonicnosti“ i medju dogovorima, narocito ako ih je sama drzava blagosiljala.

Dokle li ce vise „dinosaurusi“ da nam kroje kapu, koji sa godinama trebaju da dobijaju na mudrosti, a ne da se ponasaju kao razmazena deca, koja se dokazuju prostim siledzijstvom i otimacinom. Sta li ce da rade kad se vise ne bude imalo sta ukrasti i kad im svi resursi budu na raspolaganju, pitam se?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60279. Broj poslatih odgovora: 646150.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs