Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
dvd problem,help...
STRANA 1 OD 1
dzonihsv dvd problem,help... 21.10.2007. 14:49 T6094

status: user
broj poruka: 330

Imam problem ,kao sto vidite.Uzeo sam u metrou onaj weg dvd player(jbg znam da nije nesto),ali kad pokusam da kliknem neko dugme na daljinskom on umesto da radi sa dvd playerom on radi sa tv-om i dvd player-om.Tj kliknem volume+ on smanjuje zvuk(ali na tv-u,ne u dvd opcijama) i npr kad kliknem na mute na daljinskom od dvd-a on zumira sliku i slicni problemi.Jel imao neko ovakvih problema,kao da su se signali pomesali.Bio bih vam vrlo zahvalan kad bi neko uspeo da mi pomogne i da mi daljinski proradi.Unapred zahvalan. POzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE InfraRed 21.10.2007. 15:35 #30748

status: user
broj poruka: 5696
Ubo si kombinaciju da ti se i za TV i DVD koristi ista talasna duzina u infra-crvenom domenu. Jedino sto su preseti drugaciji br. nm (nanometara) je isti. Bad luck. Jos jednom ovde apelujem da ne uzimate krs A/V opremu tipa: Vox, Neo, Beko, Weg, Vivax...
Birajte nesto iz siroke a dobre liste tipa: Pieoneer, Sony, Stylandia, Xoro, Samsung, LG...tu za slicne pare mozes naci dosta bolji proizvod. I stalno ponavljajte sebi: nisam bogat da bih kupovao jeftine stvari!!!


- R a v e n L o r d -

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Signali su pomešani... 21.10.2007. 15:41 #30749

status: user
broj poruka: 6643
Očigledno su neki kodovi identični, i help-a nema, osim da ih fizički odvojiš jedan od drugog na maximum kabla, odnosno, u pregrade nameštaja kako bi usmeravanjem daljinca izbegao da reaguje pogrešni uređaj... drndanje po daljincu i upotreba programabilnog čipa, to znam da se radi... ali, da li je isto muguće i na uređaju samom, to je već stvar servisera, ja za to nisam čuo.... (znam da je svojevremeno komšija komšiji ždrao nerve jer je njegov daljinac menjao kanale na komšijinom - što je ovaj isprobavao za vreme utakmica).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dzonihsv hvala na pomoci... 21.10.2007. 16:49 #30764

status: user
broj poruka: 330



Hvala,verovatno cu da zamenim.POzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646135.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs