Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Bela-tehnika: koji od jeftinijih brandova?
STRANA 1 OD 1
MACHINE Bela-tehnika: koji od jeftinijih brandova? 12.05.2015. 20:30 T61250

status: user
broj poruka: 5696
Koje brandove preporucujute koji su jeftiniji za frizidere, sporete, mikrotalasne, klime....?

Koliko sam upucen od frizidera i ves masina Indesit, Whirpool? Mislim da je Candy skuplji, ali je i nesto bolji, mada su im mikrotalasne OK kao i Whirpool sa cenom, cak i njeftiniji. Samo da nije turski Beko, Favorit i slovenacko Gorenje.

Od klima mi se cini Midea daleko boljom on TCL, Vivax, Fox....i slicnog otpada?

Usisivac sam mislio poznati a jeftiniji Hoover.

Neki bolji predlozi?


`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milos847 Bela-tehnika: koji od jeftinijih brandova? 12.05.2015. 21:38 #593912

status: user
broj poruka: 402



Ja imam frižider Beko (oko 4-5 god.) i Elin kombinovani (oko 4 god.) i služe me fantastično, bez ikakvih problema. Elin ima još i 5 god. garancije.


Imam i veš mašinu (preko 5 god.) i mašinu za sudove (oko 3 god.) Gorenje i isto me odlično služe. Jedino sam imao problem sa usisivačem na vodu (Gorenje), dva puta su mu menjali neki ležaj.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djape7777 Re: Bela-tehnika: koji od jeftinijih brandova? 13.05.2015. 01:22 #593932

status: user
broj poruka: 911
Ja imam sve BEKO TV,Masina,el.sporet,frizider,zamrzivac vec 8 god. i da kucnem u drvo sem ringli za koje smo pretezno krivi (ne iskljucivanje) sve kao sat...


:: Koje brandove preporucujute koji su jeftiniji za frizidere, sporete, mikrotalasne, klime....
::
:: Koliko sam upucen od frizidera i ves masina Indesit, Whirpool? Mislim da je Candy skuplji, ali je i nesto bolji, mada su im mikrotalasne OK kao i Whirpool sa cenom, cak i njeftiniji. Samo da nije turski Beko, Favorit i slovenacko Gorenje
::
:: Od klima mi se cini Midea daleko boljom on TCL, Vivax, Fox....i slicnog otpada
::
:: Usisivac sam mislio poznati a jeftiniji Hoover
::
:: Neki bolji predlozi
::
::
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 13.05.2015. 10:07 #593943

status: user
broj poruka: 4222
Frižider Lg, Veš mašina Candy, ali modeli 2012 godine, noviji dosta lošiji, mada bolji od Indesit, Vox,Whirpool i sl sr.nja, mikrotalasnu nikako ne preporučujem, već standardnu rernu ili kombinovani šporet AlfaPlam model 2013, novi očajni po kvalitetu, klima Midea nije toliko loša tj. ok je.
Beko proizvodi kao frižideri i televizori se najviše kvare, bez obzira šta pojedini korisnici mislili o svom brendu.
Beko je u početku bio kvalitetniji, isto kao i Whirpool i Candy, ali svake godine sve lošije uređaje prave. :(

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ganedra ... 13.05.2015. 17:59 #593963

status: user
broj poruka: 113

Od jeftinije bele tehnike sve ti je jedno. Desava se da razliciti proizvodjaci imaju isti motor, istu elektroniku samo je kuciste masine sa kazanom i bubnjem drugacije. Kvare se podjednako i Indesit i Candy, Beko, Gorenje, Favorit, Elin...eventualno da juris Indesit koji je sklapan u Italiji ali ni to nije garancija da ce ti one duze trajati. Beko se sklapa u Turskoj ali se u toj fabrici sklapa jos brdo brendova, pa i Bosch. Bosch ima i masine koje se sklapaju u Nemackoj ali su ti modeli preko 50-60k din i posebno je naznaceno na pakovanju. Ista prica ti je i sa mikrotalasnim, Vivax, Vox, Linea itd...sve im je isto samo drugaciji je natpis proizvodjaca. Od klima preporuka je za Mideu i Galanz za nizi cenovni rang.
Ja sam tako lupao glavu sta da uzmem nakon svadbe. Pricao sa serviserima, prodavcima, citao more foruma i na kraju kupio Beko...masinu, sporet, frizider. Za sada sluzi kako treba.
Poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Mačka u ... 13.05.2015. 18:42 #593967

status: user
broj poruka: 6643
Indesit... kombinovani šporet, super, sudomašina, ok, frižider: totalni škart i propast (nekvalitetno zaštićen - bojen, iscureo freon odmah nakon garancije, sad otkazao termostat - ne isključuje... to je godinama i godinama radilo na Obodin-ima). Za veš mašinu Indesit, kolega je nakon dve popravke poklonio šuraku jer zbog vlage u kupatilu non-stop odlazio programator - a šurak ima neku promaju..
Inače, Indesit je iz... Poljske.
Bojim se da je došlo vreme onih kojima smo se podsmevali u svoje vreme, baš na ovom forumu, koji kupuju `pentijum četvorku` a unutra duron ili keleraba sa svemogućim integrisanjem... pa ćemo i mi da kupujemo `stranjski` šporet ili veš mašinu, kao mačku u džaku, jer upravo to i jeste. Ispada da su dugotrajniji proizvodi tehnički nepotkovanijih proizvođača jer nepreciznije određuju život do isteka garancije, pa moraju da `dodaju malo` da bi proizvod sigurno pregrmeo garantni rok... Uz sve to, moral nas i naših uvoznika koji bi se, svi zajedno, jebali za dinar, dovodi do toga da oni u nabavci uzimaju najjeftinije, a mi onda od toga, kupujemo najjeftinije. I posle kukamo li kukamo.... Fora je što nikad ne znaš šta je sada po sredi, već sledeća serija iste stvari ne mora biti ista, nema foruma kao za npr. grafičke pa da se pročuje odmah da je stigla škart serija, odnosno, kad se to pročuje, ti si već vlasnik i pišeš i sam... zajebano. Meni je postao neki orijentir, kad se neka marka pojavljuje tj. probija na tržište, računam da je tada još neki kvalitet uz cenu, kao kod praškova za veš, svaka nova inovacija u sledećoj seriji postaje sranje, pa ko se upeca ili ko ugrabi. Pogledaj na elitesecurit - -ju, i samo ćeš se smoriti, na kraju moraš nešto da uzmeš uz ograničeni budžet i nadaš se najboljem. Da je punokrvni a ne celeron, ili da ti i ne treba. :-)

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna ... 14.05.2015. 08:34 #594003

status: user
broj poruka: 1632
Frizider, klima inverter, tv, usisivac sve Samsung, sve radi perfektno dugi niz godina.
E sad nije bilo bas u jeftinoj kategoriji, posebno klima ali nije ni preskupo, izbegavamo da kupujemo najjeftinije serije kucnih aparata.

Jedino nam je masina za ves neki Gorenje eksponat i hoce da proseta po nekad.
Video sam nove gorenje masine za pranje, kao i za susenje u svakodnevnoj eksploataciji, sve do jedne su se raspale posle godinu dana. To i gorenje zna pa su skratili garanciju za pravna lica. Znaci izdrzace 5 godina do raspada ali ako se ukljucuju jednom nedeljno.


http://tiny.cc/My500px
i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : kingston v300 120gb : samsung f3 500gb : seagate 1tb : creative x-fi : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 : hama urage exodus : a4tech

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Re: ... 15.05.2015. 07:51 #594114

status: user
broj poruka: 6643
Usisivači šmug-šmug su go-.., od najjeftinijih, do najskupljih. Tačka. Ispod svega što si naveo iz game proizvoda. U odnosu na cenu naravno.


Budale računaju na sreću.

:: Frizider, klima inverter, tv, usisivac sve Samsung, sve radi perfektno dugi niz godina.
:: E sad nije bilo bas u jeftinoj kategoriji, posebno klima ali nije ni preskupo, izbegavamo da kupujemo najjeftinije serije kucnih aparata.
::
:: Jedino nam je masina za ves neki Gorenje eksponat i hoce da proseta po nekad.
:: Video sam nove gorenje masine za pranje, kao i za susenje u svakodnevnoj eksploataciji, sve do jedne su se raspale posle godinu dana. To i gorenje zna pa su skratili garanciju za pravna lica. Znaci izdrzace 5 godina do raspada ali ako se ukljucuju jednom nedeljno
::
::
:: http://tiny.cc/My500p
:: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : kingston v300 120gb : samsung f3 500gb : seagate 1tb : creative x-fi : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 : hama urage exodus : a4tec
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60264. Broj poslatih odgovora: 645986.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs