Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
YouTube snimci
novo bar za mene
STRANA 1 OD 1
Elfusion novo bar za mene 08.06.2016. 22:45 T63592

status: user
broj poruka: 414
Ok, video sam da pumpaju pilice, curke, da u salame, pastete i ostale preradjevine ubacuju svasta ali ovo je novo za bar za mene

https://www.youtube.com/watch?v=ZhgOEsAd1xY
Elektrofusion
Powered by ReactorSuperial
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Potpisujem ovaj komentar: 09.06.2016. 02:21 #619356

status: user
broj poruka: 10985
``Fuck this, I`m only eating pussy from this day forward.``


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ništa strašno 09.06.2016. 08:37 #619360

status: user
broj poruka: 6643
Aditiv koji se koristi je krvni enzim/enzimi, prirodna stvar - AKO je samo to. Jeo komadiće mesa ili sve u gomili, nije manje ili više štetno - samo je skuplje po tebe kao kupca ako je u jednom komadu.
Pravu štetnost si pomenuo pre - industrijske soli koje u mesu `piju vodu` tj bubre meso a kad dospeju u tebe - bubre tebe tj. pune te vodom i razvaljuju te od težine plus teško se izbacuju iz organizma, polifosfati koji također omogućuju bubrenje mesa vodom, ali u organizmu ruiniraju jetru, hormoni rasta koji pospešuju debljanje i dovode do preranog sazrevanja dece, ali i preranog starenja sexualnog života, naročito kod žena.... meso tretirano antibioticima u nestvarnoj količini i kvalitetu zbog kojeg dobijamo superbakterije.... preživari hranjeni GMO kukuruzom i ostacima mesa i kostiju, tj. mesožderi, koji zbog toga razvijaju neverovatne nove bolesti i degeneracije koje im nisu bile svojstvene, ali se sada dešavaju itd.
I, najvažnije, kod nas, NEMA MORALA I NEMA KONTROLE. Svaku inspekciju može da se kupi. SVAKA JAVNA AFERA može da ućuti i nikome ništa. Možete da hapsite hiljade u `Sablji`, javno a zatim da vam ti uzmu pare (tj. nama, građanima) jer u stvarni ne može ništa da im se dokaže ili su stvarno nevini, ili sada da hapsite po novinama (prvi meseci Vučića) a onda - šta? Šta je sa Miškovićem, šta sa `Kosmajcem`, šta sa ovim Crnogorcom.... tako i sa trihinelom sa Zlatibora, aflatoksinom - ni jedan jedini inspektor ili njihov šef, a kamoli ministar nadležan za to nije odgovarao... papazjanija od države, zakona i naših sudbina i zdravlja.
Na kraju ostaje sledeće: ako je već sve ovde zatrovano, bar da izaberem šta ću od toga ja da stavim u sebe...

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Elfusion pa i nije `nista strasno` 09.06.2016. 11:25 #619363

status: user
broj poruka: 414
jer neki koriste odredjene bakterije koje izazivaju proces slican vrenju kako bi sjedinili komade mesa. Da bi proces bio uspesan bakterije se moraju razmnoziti do te mere da pokrivaju povrsinu spoja sto nikako nemoze biti zanemarljiv broj. Naravno pasteta opet pobedjuje sa vec trulim mesom u sebi......A sto se tice hapsenja to je samo da nama zameze oci. Moj prosli gazda je uhapsen u akciji rezac i naravno pusten posle nedelju, dve.. i naravno sad je nastavio sa muljanjem.
Elektrofusion
Powered by ReactorSuperial

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646091.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs