Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Zasto postoje posebne verzije za bioskop i BlueRay?
STRANA 1 OD 1
Srdjanc Zasto postoje posebne verzije za bioskop i BlueRay? 08.09.2018. 21:23 T66181

status: user
broj poruka: 3104

Do sada sam imao Deadpool 2 verziju iz bioskopa, i sad sam nabavio BlueRay verziju istog filma, primetio sam da, ajd sto ima jos nekoliko scena koje nije bilo u bioskopu, nego da ima i nekoliko manje ili vise bitno izmenjenih scena.

NPR: kad ga Colosus zove da izadje na teren kao Xman, u bioskopu se pretvarao da cita misli kao Prof. X, medjutim na BR ovaj mu samo kaze `ustaj`, a DP odgovara `idemo`. Zatim kad u zatvoru u tuci polomi kicmu preko stola, ali mu se vrate Supermoci za zaceljivanje, u bioskopu kaze `hello super powers` dok na BR `donde esta biblioteka`.

Ne razumem foru. Da li moze neko da objasni?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ma jedu gowna sa tim... 09.09.2018. 09:29 #649398

status: user
broj poruka: 10985
``regionalnim prilagodjavanjima``... U verziji namenjenoj islamsko-arapskom ``trzistu``, umesto ``hello, super powers`` lik kaze ``allahu akbar, valahi cu izjest` tevsiju baklava, tu na uglu, kod Muje``...


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Veličina 09.09.2018. 22:31 #649416

status: user
broj poruka: 6643
Mora da se uklopi u dužinu - veličinu fajla, a osim toga, ekipa koja to radi, drogirana je kao nosorog, tako da je sasvim u redu ako nisu ukokali glavnog lika u tim prepravkama. Sve pusti narkoman....
LM, pravi razlog nije toliko prilagođavanje, već pusta namera da se zaluđenici primoraju da kupe sve moguće i nemoguće verzije istog filma, onako, da bi imali. Ne skidaju svi ko` mi.. neki kupuju i baš kao i ti, ondak na forumu zablistaju uočavajući razlke koje posednici jedne kopije ne mogu da vide.... pa onda i oni kupe.



Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ma prilagodjavaju ``sadrzaje`` kao sto rade i sa hranom... 10.09.2018. 03:15 #649418

status: user
broj poruka: 10985
itd. (ta-i-ta chokolada marke Nestle nije ista - RAZLIKUJU joj se sastojci - u zavisnosti od toga GDE i ZA KOGA je proizvedena [kur moj - to im je samo izgovor da, na primer, balkancima uvale vise masti a manje lesnika u pakovanje koje je oznaceno istim nazivom (isti ``model``)].
Onim kurajberima sto klanjaju i od ruskih se raketa sklanjaju uvaljuju filmove u kojima kurawe nose dimije i shalvare umesto providnih hulahopki. Dimije i salvare koje su, doduse sa ``greskom`` (imaju pukotinu kroz koju muskarac moze da ugura vrsnjaka i ruke radi yebanja i `vatanja). ITD. itd itd.
Dakle, imas pornic u kojem poznata porno-diva prima u guzu onoliku budzu, kroz ``hulahopke sa izrezom``, pa onda varijantu u kojoj isti vrsnjak cepa kroz procep u dimijama... To se zove ``Halal-yeb-al` Sheik-a` kur `an` us`` verzija filma...

Halal: arapska reč koja znači čisto ili dozvoljeno i označava u islamu sve stvari i dela, koja su prema islamskom zakonu dozvoljene... (sa Vikipedije).

U verziji predvidjenoj za distribuciju na tlu Balkanistana, sve je isto (``izvorno``) osim sto su hulahopke shtrokave, kuratz i mooda neoprani a zenska kojoj je utrpano, pravi se da smatra da je u pitanju greska (kao, dosetice se onaj i sam, pa ce ga turiti na pravo mesto). To je jos jedna, mala regionalna razlika - pichkice-zapadnjacice znaju da je namerno jer su im mushkatini pederishke, alahakbarcima je svejedno, samo da se u nesto ugura a da to nesto nije kamilino, a kod Slovena vlada bela kuga jer su odavno ukapirali besmisao organskog zivota (Fridrih Niche je bio Poljak)...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Pa ja se pitam gde si ti kad su izašli novi procesori... 10.09.2018. 19:40 #649425

status: user
broj poruka: 6643
... a evo na koje si se ti proučavanje bacio... :-)
Zbog obimnosti i složenosti materije, oprašta ti se izostajanje sa foruma.

Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646091.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs