Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Kupovina PS2 koji podrzava free mcboot
STRANA 1 OD 1
triankle Kupovina PS2 koji podrzava free mcboot 06.01.2020. 17:34 T67262

status: user
broj poruka: 2
Pronasao sam oglas, koji sadrzi ps2 i sve potrebno, nije cipovan ali planiram da koristim free mcboot memorijsku karticu da igram preko lan-a ili sa usb-a. Serija prozivodnje je: 77004, a datum 7D. Po svemu sudjenom ovaj ps2 bi trebao da moze da radi sa mcboot-om. Ali me brine da nije mozda ploča zamenjena ili nešto slično sa novijom koja ne podržava free mcboot jer se na poleđini nalazi beosoft stiker. https://i.vgy.me/hDezji.png

Bilo bi jako kul ako neko zna šta bi uopšte mogao da znači taj beosoft stiker, sa obzirom na to da koliko ja mogu da izguglam beosoft praktično ne postoji otkad sam ja rođen.

Hvala puno
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 06.01.2020. 23:00 #660386

status: user
broj poruka: 18940
Firma Beosoft kao sto si napisao ne postoji vec 20god. ako se ne varam, mozda ima i koju godinu vise. Stiker od te firme je samo obican stiker na kom pise ko je tadasnji nosilac garancije, a tesko da je tada crkao neki PS2 u tako kratkom vremenu, jos teze da je crkla maticna ploca, ne bih brinuo oko toga.

Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne
i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja.
Gordon Allport


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
triankle >> 07.01.2020. 09:58 #660398

status: user
broj poruka: 2
Hvala, tako sam i ja mislio svakako ali čisto za svaki slučaj da pitam. Hvala puno svakako, sad kontam da neće biti nikakvih problema onda. Naručio sam pa za koji dan stiže.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 Re: >> 07.01.2020. 10:04 #660399

status: user
broj poruka: 1620
:: Firma Beosoft kao sto si napisao ne postoji vec 20god. ako se ne varam, mozda ima i koju godinu vise. Stiker od te firme je samo obican stiker na kom pise ko je tadasnji nosilac garancije, a tesko da je tada crkao neki PS2 u tako kratkom vremenu, jos teze da je crkla maticna ploca, ne bih brinuo oko toga

Siguran sam da su bili prisutni do negde 2005. godine, a možda i duže - ostatak priče bi trebalo da je tačan, s tim što treba uzeti u obzir da su oni radili i servis, i kojekakva modovanja paaa svašta tu može da bude (iskreno nisam poznavalac PS2 da bih pričao o detaljima )

@triankle
Kaži prodavcu šta hoćeš da uradiš i ljudski se s njim dogovori da to isprobaš na licu mesta, ili u svojoj kući, pa da mu vratiš ako ne radi. Svakako nije nikakav hardverski mod u pitanju, tako da ne postoji šansa da se napravi neka šteta.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 08.01.2020. 14:26 #660419

status: user
broj poruka: 9460
Igras se preko LAN, jer je USB 1.1 i spor do jaja. Moze da se ucita igrica, ali dosta duze traje, a video secka jer direktno vuce sa fleske te neke intro-e.

Sa LAN radi glatko.

Mislim da velika vecina podrzava free boot, ali ima nekih modeal koji ne podrzavaju. Davno sam se baktao pa zaboravih, ali sve se moze naci na netu, podrzani modeli i ne.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646091.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs