Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Total tv??
STRANA 1 OD 1
simke000 Total tv?? 02.12.2007. 20:39 T6794

status: user
broj poruka: 504
Zivim u Nemackoj i zelim da pitam nesto:
Koliko kosta i sta se dobijre kada se uzme total tv paket.Ja bih,konkretno da keva uzme risiver sa karticom i da mi donese ovde.Ja bih ugradio i gledao.Interesuje me koji je to paket u kome ima RTS,B92 i jos poneki nas kanal.Ne moraju da budu pinkovi i ta njasra.
Interesuje me i sledece:
Da li je taj risiver programiran samo za kanale koje mi oni puste ili ja mogu i nemacke kanale(slobodne:RTL pro 7 vox...)da gledam???
Naravno koliko to mesecno kosta i prva uplata da li se sta placa??
Ja malo smorih,HVALA!!

Simke
Valjevo u srcu!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi paaa 02.12.2007. 20:47 #34597

status: user
broj poruka: 844
http://www.totaltv.tv/scc/

Dok se ne javi neko sa svezijim informacijama, pre godinu dana osnovni paket je bio oko 200-250 eur za godinu dana, stim ako se dobro secam da je risiver bio `iznajmljen` a ne kupljen i moj brat ga je koristio samo za total tv a stari risiver za ostalo(ne znam sta je bio razlog).
Devize devize bonda elema

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Total tv?? 02.12.2007. 23:47 #34610

status: user
broj poruka: 9388


:: Zivim u Nemackoj i zelim da pitam nesto
:: Koliko kosta i sta se dobijre kada se uzme total tv paket.Ja bih,konkretno da keva uzme risiver sa karticom i da mi donese ovde.Ja bih ugradio i gledao.Interesuje me koji je to paket u kome ima RTS,B92 i jos poneki nas kanal.Ne moraju da budu pinkovi i ta njasra
Najjeftiniji osnovni paket ti je oko 400 din (5 evra) mesecno. Ukljucuje sve domace i brdo nekih stranih kanala. Ne i Pink.

:: Interesuje me i sledece
:: Da li je taj risiver programiran samo za kanale koje mi oni puste ili ja mogu i nemacke kanale(slobodne:RTL pro 7 vox...)da gledam??
Mozes ali se ne preporucuje... Risiver je ocajan, moze ti se desiti da izgubis Total TV dok budes stelovao Astri ili Hotbird.


:: Naravno koliko to mesecno kosta i prva uplata da li se sta placa?

Petak u evrima.

:: Ja malo smorih,HVALA!

Ima i gorih :))
::
:: Simke
:: Valjevo u srcu!

A oko srca Shvitza :)))

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner DOBIJES ISPIRANJE MOZGA !!! 03.12.2007. 10:08 #34624

status: user
broj poruka: 7761
Da li si ti decace normalan, pa zar pored svega toga sto imas tamo zelis da ulubljujes mozak.
Moj kumasin preko pola planete po vasceli dan gleda domace kanale i bolje je informisan o dogadjajima u Srbiji nego ja koji ic ne gledam domacu televiziju.
Covece on od tog silnog gledanja televizije ne moze nista da radi, samo pati za onim u SRCU, a kad mu kazes da dodje vamo i da nema pati za onim u DZEPU kaze neka fala dobra je i ovdasnja socijala.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB E, zemljače... 03.12.2007. 11:47 #34631

status: user
broj poruka: 729
...pobegao si iz ovog zagađenog ćumeza od Valjeva u normalan svet i sad ti trebaju naši TV kanali. Šta bi da gledaš na njima?? Arhitekte sa Pinka (mislim tu na `#$%!*+ sa projektima)?? Ili prenose skupštine u kojima se vulgarni, nevaspitani, nekulturni, bahati i nedotupavni političari prepucavaju oko gluposti, umesto da rade ono za šta su preplaćeni?? Ili nekakve talk show-ove u kojima snobovske gejačine palamude o glupavim stvarima?? Vesti i dnevnike?? Ni sada ništa nije bolje nego u Slobino vreme, na Dnevniku 2 sve med i mleko i uspesi naših privrednika i političara, laž do laži!! A šta drugo ima da se vidi?? Bljutave serije tipa `Pozorište u kući` (mislim na ovu novu verziju, ne onu sjajnu sa Đuzom), `Srećni ljudi` ili `Vratiće se rode` (ovo je profi snimljeno, ali količina vulgarnosti je gora nego u zadnjem treš-crnačkom-geto filmu) ili nešto slično??
Ustvari, možda tamo studiraš psihologiju, pa bi sa isečcima iz `zabavnih` emisija, dnevnika i skupštine lako mogao da doktoriraš na temu `Kako otupaveti i zatrovati jedan narod`.

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti


:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60277. Broj poslatih odgovora: 646135.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs