Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Epson L850
STRANA 1 OD 1
millanche Epson L850 16.02.2021. 19:09 T68070

status: user
broj poruka: 312
Da li neko zna sta je problem, kako se povecava kvalitet stampe, tako se gubi i ova linija. Fora je da ni na najkvalitetniju stampu se ne gubi skroz, ali se manje vidi. Probao razlicita ciscenja i softverska i hardverska, ali se u sustini problem ne resava. Stampac je jako malo odstampao, ispod 2000 strana. Link:

https://imgur.com/ImMSmbK
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Verovatno jesi, 16.02.2021. 22:13 #668542

status: user
broj poruka: 4228
al` bolje da pitam: pokretao si power ink flushing iz drajvera?
Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
millanche re: 16.02.2021. 22:16 #668543

status: user
broj poruka: 312
Odradio druze. I ciscenje nozli (nozzles), i ciscenje glave, i power flush, i ciscenje spricem (rucno ciscenje). Ovo poslednje je najvise i pomoglo, bilo je i gore.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko A vidiš i sam šta je 16.02.2021. 23:24 #668544

status: user
broj poruka: 6643
Očistio si sve, osim tog jednog mesta na mlaznicama. Stvar je napravljena tako da radi ok jedino ako se non-stop koristi. NON-STOP da se kupujue mastilo i da se besomučno štampa dok ne crkne nešto drugo. U suprotnom, uvek se negde nešto zgruša, zamrlja, zgusne, začepi....
Da bi kaznili one bednike koji kupe štampač pa onda ne štampaju i misle da štede, izmišljeno je `čišćenje` tokom kojeg se spička sve ono što se `uštedelo` i još malkice. A eto, kod tebe još i ne radi...
Ako je čišćenje pomoglo iz goreg stanja, čisti i dalje. Čisti i štampaj besomučno, ispraće se u jednom trenutku ili baš značajno smanjiti.... ali, prvom prilikom kad se drzneš da ne štampaš imalo duže, sve po starom i još gore.
To je kako pljuckavci rade. I tako će biti sve dok Kinezi nekako ne osvoje i tu tehnologiju.
Budale računaju na sreću.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
millanche Re: A vidiš i sam šta je 21.02.2021. 13:39 #668646

status: user
broj poruka: 312
Da, nazalost si u pravu. Nasao sam neko resenje da nekako ocistim i dovedem u neko korektno stanje, ali nazalost je izgleda nemoguce ocistiti skroz. Crna boja pravi problem. Od 6 crtica koje nedostaju kod testa nozli, uspeo sam da ocistim da nedostaju 2 i po (jedna se stampa, ali mrlja). Kada se stampa na High Quality, gotovo da se i ne vidi da postoji problem.


:: Očistio si sve, osim tog jednog mesta na mlaznicama. Stvar je napravljena tako da radi ok jedino ako se non-stop koristi. NON-STOP da se kupujue mastilo i da se besomučno štampa dok ne crkne nešto drugo. U suprotnom, uvek se negde nešto zgruša, zamrlja, zgusne, začepi...
:: Da bi kaznili one bednike koji kupe štampač pa onda ne štampaju i misle da štede, izmišljeno je `čišćenje` tokom kojeg se spička sve ono što se `uštedelo` i još malkice. A eto, kod tebe još i ne radi..
:: Ako je čišćenje pomoglo iz goreg stanja, čisti i dalje. Čisti i štampaj besomučno, ispraće se u jednom trenutku ili baš značajno smanjiti.... ali, prvom prilikom kad se drzneš da ne štampaš imalo duže, sve po starom i još gore
:: To je kako pljuckavci rade. I tako će biti sve dok Kinezi nekako ne osvoje i tu tehnologiju
:: Budale računaju na sreću.
::
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646078.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs