Korisnik:   Lozinka:   
Prodajete auto? Na pravom ste mestu ...
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Staro pitanje..
STRANA 1 OD 1
nbkom Staro pitanje.. 12.05.2022. 10:16 T68688

status: user
broj poruka: 282

Molim link ka nekom domacem upustvu za otvaranje platne kartice,za kupovinu preko mreze ili kako to uraditi i predlog za koju karticu se odluciti,neko iskustvo.Ovo je staro pitanje ali....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Re: Staro pitanje.. 13.05.2022. 09:16 #675574

status: user
broj poruka: 1180
Ja imam Visa platnu karticu iz Reffaisen banke. Otvoriš račun kod neke banke i tražiš platni karticu. Oni ti je daju zajedno sa zapečaćenim kovertom sa Pin brojem. Mene održavanje košta 250 dinara mesečno, prva godina (2012) je bilo besplatno. Kartice imaju RFD (bezkontaktni) i kontaktni način rada. Možeš da nabaviš čitač za njih da povežeš (USB) sa PC-jem za logovanje na sajt banke a onda online (internet) možeš da obavljaš sva poslovanja, transakcije, plaćaš račune it.
https://www.raiffeisenbank.rs/racuni/online-racun/
Ja tako to radim već godinama, većinu kupovanja izuzev pijace obavljam karticom, keš skoro i ne držim. Ako zatreba keša a be ide mi se u banku, imaš bankomate na puno mesta i možeš da uzmeš keš uz karticu samo moraš da paziš koja banka drži taj banlomat. Ako je banke u kojoj imaš račun i karticu onda je besplatno, ako je neke druge banke mogu da naplate neki procenat.
Ako puno kupuješ karticom onda se održavanje isplati jer nema više da prodavnice zaokružuju račun na tvoju štetu.


Ryzen R7 3700x. Asus Prime x470 Pro. Arctic Liquid Freezer II 360, 2x8GB Kingston 3600MHz, Asus Rog Rx 570 oc, Samsung 970 evo plus (500GB), Samsung 970 evo (250GB, Adata nvme 1TB,.

::
:: Molim link ka nekom domacem upustvu za otvaranje platne kartice,za kupovinu preko mreze ili kako to uraditi i predlog za koju karticu se odluciti,neko iskustvo.Ovo je staro pitanje ali....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 59791. Broj poslatih odgovora: 640957.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | superponuda.com | bginfo.rs | nsinfo.rs | kginfo.rs | nisinfo.rs | lisica.rs