Mala zaboravila pin, nalog je preko roditeljske kontrole, može li se pin nekako resetovati ili mora fabrički brisanje koje ne bi jer će sve slike otići....
Пин је обично заштита са сим картице, си пробао без сим картице да упалиш тел.? Ако јесте, однесеш картицу код оператера и они ти дају нову.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: :: Mala zaboravila pin, nalog je preko roditeljske kontrole, može li se pin nekako resetovati ili mora fabrički brisanje koje ne bi jer će sve slike otići... ::
Ne verujem da je PIN za SIM karticu, već PIN zaključavanje telefona koje je zamena za patern. Mislim da može samo hardware reset. Kada pališ telefon držiš Volume + ili - ili oba. Zavisi od modela telefona. Ipak probaj u nekom boljem servisu.
Ako je PIN za SIM karticu, ona će ti tražiti PUK kod. Njega imaš na pakovanju od SIM kartice. Ako je i on promašen dovoljan broj puta, onda kako ti je rekao Marković.
:: Ne verujem da je PIN za SIM karticu, već PIN zaključavanje telefona koje je zamena za pater
Baš to, znam kako ide hard reset ali to je poslednja opcija... Ima svašta nešto na netu ali ipak da pitam... Nije mi baš jasna svrha roditeljske kontrole da baš nema nikakve mogućnosti da pregaziš pin a opet možeš telefon zaključati da ne može dete da ga koristi...
:: Mislim da može samo hardware reset. Kada pališ telefon držiš Volume + ili - ili oba. Zavisi od modela telefona :: Ipak probaj u nekom boljem servisu. :: :: Ako je PIN za SIM karticu, ona će ti tražiti PUK kod :: Njega imaš na pakovanju od SIM kartice :: Ako je i on promašen dovoljan broj puta, onda kako ti je rekao Marković :: ::
Broj postavljenih tema: 60321. Broj poslatih odgovora: 646682. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.