Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Android box za EON?
STRANA 1 OD 1
simke000 Android box za EON? 03.05.2025. 08:54 T69395

status: user
broj poruka: 506
Veliki pozdrav:Nalazim se u Namackoj i imam total TV satelitski .Zvali me OVI iz MTS i rekli da ce jos malo da ugase total i da trebam da se odlucim za njiho neki ,ne znam vec sta-sto necu.Imam od keve 5 naloga Eona(koje gledm na kompu uz VPN):Da li mi neko moze pomoci i dati ovde koji model Android boxa da kupim u koji moze da se ubaci modovan expres vpn i eon da se gleda bez geobloka.
Hvala
Simke
Valjevo u srcu!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Bilo koji Android sa stovise CPU i RAMa 03.05.2025. 14:45 #683503

broj poruka: 5714
Ja sam u slicnoj situaciji ali koristim Surfshark na Sony Android/Google TV i svi programi na EON platformi rade super.

Ja ti predlazem da pogledas nesto iz Minix kuhinje ia imas i na Amazon.de dosta njih

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

MaliAbner Hmmm... 04.05.2025. 10:46 #683504

broj poruka: 7779
Kakve veze ima MTS sa Total TV?

MTS ima svoju mSAT.

Iskren da budem ja licno u inostranstvu ne bih gledao nista od domace televizije osim ako ne razumes lokalni jezik drzave u kojoj si trenutno ALI to je onda druga prica...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

siki069 Prodato 04.05.2025. 12:14 #683507

broj poruka: 448
https://n1info.rs/biznis/united-grupa-novi-vlasnici-sbb-prodali-total-tv-telekomu-koji-je-uklonio-n1-i-nova/

simke000 Re: Hmmm... 09.05.2025. 09:51 #683538

broj poruka: 506
Ima ,ima i to kakve veze.Procitaj dole.Pozdrav.

Simke
Valjevo u srcu!!

:: Kakve veze ima MTS sa Total TV
::
:: MTS ima svoju mSAT
:: Iskren da budem ja licno u inostranstvu ne bih gledao nista od domace televizije osim ako ne razumes lokalni jezik drzave u kojoj si trenutno ALI to je onda druga prica..
:: Citat:
:: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs