Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
dvd rezac i modem
STRANA 1 OD 1
bobpp dvd rezac i modem 07.10.2005. 03:35 T956

status: user
broj poruka: 1

Dakle,dobijem ja danas dvd rezac,Pioneer neki,prikacim ga kako treba (nadam se :) )probam-cita,pise,sve super,cak sam probao i film na tv-u,posto imam tv izlaz na grafickoj...kad ono modem ne radi... poruka otprilike "neki drugi program/uredjaj koristi taj i taj port"...pogledam device manager-sve u redu...par drugih test programa-i tamo sve ok...posto do sada nisam imao prilike da ugradjujem tako nesto (osim floppi-ja :) )ja posle jedno 4 sata odustanem od pronalazenja tog programa/uredjaja i lepo pocupam kablove od dvd-ja (ne bas bukvalno) i u tom trenutku modem proradi...pitanje-sta sam uradio pogresno pri instalaciji?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neshadj modem 07.10.2005. 11:00 #2542

status: user
broj poruka: 8



Ne mora da znaci da si bilo sta lose instalirao, jednostavno BIOS na tvojoj ploci ili mozda Windows ne moze da izadje na kraj sa raspodelom resursa. To bi moglo da se resi uz malo cackanja po BIOS-u ili jednostavnije prvo prikljuci DVD pa onda kada modem ne bude hteo da radi samo ga prebaci u neki drugi slobodan PCI slot i tvoji problemi ce biti reseni...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60273. Broj poslatih odgovora: 646076.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs