Iz Podgorice sam i ubrzo cu posjetiti Beograd. Poshto veliki broj prodavaca PC opreme u BG-u prodaje PIONEER 111D kao PIONEER 111, zamolio bih, ako neko zna provjereno, da napishe. Prodavcima ochito nije poznato da se ta dva modela razlikuju ... Drugo pitanje - gdje naci kvalitetne prazne CD-e od 800 megabajta (Nikako alfa group, platinet, data write i ostalo smece) ... Trece pitanje - gdje naci ljepljivu provodnu pastu za heat sinkove.
Razlika je smesna izmedju 111 i 111D. Da nisi mislio na 111L koji podrzava Label Flash? A ovo drugo imas u svakoj prodavnici. Trece sam i ja trazio ali bezuspesno,jedino da probas preko sajtova tipa https://www.e-ducan.com ili nekog slicnog ili da ti neko donese iz inostranstva. https://www.piratesunited.com
Razlika nikako nije smijeshna, jer 111 pishe na DVD-RAM, a 111D ga samo chita. A meni upravo treba pisanje na DVD-RAM. Ne mogu da vjerujem da 50-60 odsto prodavaca, upravo na PC-BERZI, 111D ladno naziva 111. Njima je to isto, a rijech je o razlichitim drajvovima. Takvih sluchajeva i po bijelom svijetu ima. Prije par mjeseci sam imao loshe iskustvo sa jednim italijanskim on-line prodavcem. Reklamirali su 111 a poslali mi 111D. Imam neki osjecaj da cu se o jadu zabavit da ga nadjem i u BG-u.
Izgleda da cu na kraju to i morati da uradim, ako zelim Pionirov drajv. Imao sam loshe iskustvo sa flash-ovanjem upravo Pioneer drajva, tako da sam htio da izbjegnem te vrste zafrkancija.
ako mislis na provodni lepak to ces tesko naci, mada mozes da ga napravis sam.ako mislis na provodne trake imas coolermaster u imtelu i u pc centru. pozdrav fetus
Mislish da bih takve trake mogao da primijenim na heatsink-u chija je ljepljiva traka igrom sluchaja izgubila ljepljiva svojstva, tako da heatsink otpada sa northbridge-a?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.