Ima li neko neki predlog za eksterni DVD rezac? :)
Ne znam da li da idem na varijantu Rack + interni DVD uredjaj ili all-in one resenje ext DVD-a, ovo prvo svakako mozda jeste isplatljivije na duge staze ali druga opcija moze da izgleda bolje ...
uzmi eksterni rezac, jer su u njemu izuzetno kvalitetni rezaci, imas recimo LiteOn, LG, kostaju smesno, a rade do jaja, ja imam LiteOn, i prezadovoljan sam, pre sam imao Plextor i bio sam prezadovoljan, ortak ima Philips, i on je prezadovoljan, drugi ortak 2.5` LG za laptop, radi besprekorno.. cini mi se da LiteOn kosta oko 3.500din, zatim, skoro sam video Transcend 2.5` u METRO-u za 2.500din, ali mislim da se prodao...Samsung izuzetno lepo izgleda, ali cini mi se da je bio nesto skup..
Asus SDRW-08D1S-U DVD+RW Eksterni 8x DVD+R/RW, 6xDVD-R,5xDVD-RAM,8X DVD-ROM,5x DVD-RAM USB/Black/Slim 5.700 mada mi se cini skup
ili ova interna varijanta
LG GH22LS50.AUAU50B DVD R Super Multi 22X, SATA, SecurDisc, Light Scribe, Silent Play, Dual Layer, Black, Bare Bulk 2.400 din
Ne mogu da nadjem ostale eksterne.. idem da checkiram itsvet...
:: uzmi eksterni rezac, jer su u njemu izuzetno kvalitetni rezaci, imas recimo LiteOn, LG, kostaju smesno, a rade do jaja, ja imam LiteOn, i prezadovoljan sam, pre sam imao Plextor i bio sam prezadovoljan, ortak ima Philips, i on je prezadovoljan, drugi ortak 2.5` LG za laptop, radi besprekorno.. cini mi se da LiteOn kosta oko 3.500din, zatim, skoro sam video Transcend 2.5` u METRO-u za 2.500din, ali mislim da se prodao...Samsung izuzetno lepo izgleda, ali cini mi se da je bio nesto skup. :: :: ::
Taj drugi sto si naveo nije rezac vec samo citac, inace ne bi kostao toliko. Moras da das bar 50e za nesto kvalitetno i nikako da bude slim. Ja imam Lg vec 5 godina i extra me sluzi. Evo ovako nesto, ako moze da se nadje:
jbg, digli su cene, svojevremeno sam LiteOn platio 3.700din u Pakomu, radi mi vec 2 god. za sve pare, rezem, citam, i jos uvek se ponasa isto kao kad sam ga kupio, 3.5` je, a sad su malo vece cene, ali ne preterano i verujem da su jos kvalitetniji, evo jednog od 2.5`, izezetno lepo izgleda, nadam se da tako i radi: http://goo.gl/KCBW
za tog asusa ne sumnjam da je odlican, ma koji god da uzmes neces se zaebati...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.