Imam toshibu a665-s1752 i crce hdd komp star 5 meseci kupljen u USA elem da nedavim.HDD koji je crko je Toshiba 6465GSX od 640 GB na 5200 sata/300 ,pa me sada zanima da li mogu da stavim HDD nekog drugog proizodjaca od 2,5` (mislim na seagate momentus 7200.4,ili neki drugi)ili bas mora ponovo samo Toshibin HDD?
onda da uzmem na 5400? i da da li svi interni HDD-ovi od 2,5` imaju iste mere(isina,sirina,dubina)kao moj crkli Toshiba HDD?Pitam iz razloga da neuzmem pa da nemogu da ga ubacim unutra?
Šalio sam se! Brz je disk i za razliku od onih koje se vrte na 4200 ili 5400 opm više troši bateriju, naravno, kada je priključen samo na bateriju. Kada je priključen na punjač nema veze.
Važno je da bude SATA2/300 i 2.5`. Taj Seagate je OK.
Sačekaj još neki komentar.
Pozdrav!
Vlada
:: onda da uzmem na 5400? i da da li svi interni HDD-ovi od 2,5` imaju iste mere(isina,sirina,dubina)kao moj crkli Toshiba HDD?Pitam iz razloga da neuzmem pa da nemogu da ga ubacim unutra :: ::
Moj sony vaio ima isti hard, samo sto je od 500g. Razmisljao sam da zamenim za brizi i svi su mi rekli da ce mi pojesti bateriju sto mi bas i nije toliko prijalo, a sa druge strane i sporiji hard ispunjava sve zelja. Da je sdd iste cene njega bi odma pazario ali sada moze i ovako. Kupio sam WD hard disk i lepo radi. Hard diskovi 2.5` imaju istu dubinu i sirinu tako da postoji neko osnovno pravilo i sema koje dimenzije moraju da budu. Ako je sata onda i priklljucak je isti za sve. Jedino u cemu se razlikuju je samo tehnika po kojoj rade, ali i to je isto posto nema tu sta mnogo da se menja. Bilo koj 2,5` sata 2/3 disk da uzmes mocices da prikljuci.
Malo procesljaj koja je marka kakva i kako ce se pokazala. Deluje mi da je taj segate sto si gledao ok.
Pozdrav Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb, Gainward 570GTX ,Sound Blaster Audigy 2, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 150N.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.