da se u desktop kuciste ubaci hard disk iz laptopa,320gb sata 2,i da na njemu bude sistem win7? masina je veoma jaka,ima kvalitetne komponennte i napajanje,ali me zanima da li taj hdd iz laptopa moze nesmetano da radi u desktop kucistu kao sistemski disk??? ne treba mi brzina i sl,to bi bilo samo neko privremeno resenje,na par meseci....
Ja sam u svom serveru kuci stavio mali WD black 750GB za sistem (manje se cuje i manje greje). Bio je jeftiniji od velikog brata 3.5` i 500Gb kada sam ga kupovao. Radi 2 meseca bez greske.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Moj komsija je greskom kupio laptop hdd a trebao mu za desktop (kupovao bey mog znanja pa ga zajebali), elem hdd je bio cinimise 750 giga, na 7200rpm. Ugradio sam tah hdd, instalirao OS i sve je lepo radilo 3-4-5 meseci ne secam se dok nije skupio pare za drugi.
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
moze bez problema da radi samo vidi kada ga fizicki budes stavljao da ga pricvrstis sa ona dva srafa da ne bude bucan sata prikljuci su isti i ide i naponski
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.