Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Pomoć oko harda! Potrebno spašavanje podataka.
STRANA 1 OD 2  
SOad Pomoć oko harda! Potrebno spašavanje podataka. 25.03.2014. 14:15 T57179

status: user
broj poruka: 416
Počeo je da mi škljoca hard i više ne može da ga prepozna u Windows-u...verovatno je elektronika otišla. Jel znate nekog ko se bavi tim i koja je cena za spašavanje podataka?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp ... 25.03.2014. 14:33 #547008

broj poruka: 3466

http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=57155&forid=11&katid=2

http://www.helpdisc.rs/cenovnik

meni se pre par dana desilo izudarao ga i evo radi bolje nego pre problema.

Gare87 ... 25.03.2014. 14:50 #547011

broj poruka: 4725
Elektroniku nece da ti menjaju verovatno, podatke mogu da ti izvuku.....pisali smo u vise tema.....

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

Dzoni665 re: 25.03.2014. 22:02 #547082

broj poruka: 704
U Ewe-u imas takodje za spasavanje podataka. Pozovi ih pa pitaj. Ja cekam da mi stigne od njih jedan hard koji takodje skloca, pa cu da vidim sta su i koliko izvukli. 8000 su mi rekli da ce me kostati. Sama zamena elektronike u mom slucaju nije bas pomogla, tj bolje receno nije se nista promenilo. :D

Gare87 Re: re: 26.03.2014. 00:45 #547106

ajde mi posalji na mail taj sajt, ako je oko 8k do 10k to je onda i ok!

MSI 870S-C45
WD10EARS 1TB
ST31000340AS 1TB
OCZ MXS-PRO 600W

:: U Ewe-u imas takodje za spasavanje podataka. Pozovi ih pa pitaj. Ja cekam da mi stigne od njih jedan hard koji takodje skloca, pa cu da vidim sta su i koliko izvukli. 8000 su mi rekli da ce me kostati. Sama zamena elektronike u mom slucaju nije bas pomogla, tj bolje receno nije se nista promenilo. :
::
Dzoni665 re: 26.03.2014. 08:18 #547121

broj poruka: 704
Nepo je Ewe servis ako neko nije znao.
http://www.neposys.com/pricelist#3

SOad thanks 26.03.2014. 11:15 #547134

broj poruka: 416
Probacu sa udaranjem, ako nista ne uspe nosim ga u ewe servis :)
gilopile :d :D :D 26.03.2014. 11:39 #547136

broj poruka: 9459
Samo ga ti izudaraj, posle ni Sv. Petar nece moci da ti povadi podatke....

Nadam se da si se salio!

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

helpdisk nepo 05.04.2014. 22:40 #548304

broj poruka: 142
Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate.
Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava )
Ako imas problem sa glavama to ce da izgleda otprilike ovako,
odneses niko ti se ne javlja 3 meseca i onda kad zoves kazu da ne moze....
To su iskustva ljudi koji su bili tamo i diskove doneli kod nas.
Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija.

http://www.helpdisc.rs

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misicm @helpdisk 05.04.2014. 23:47 #548307

broj poruka: 360
Znaci da smo medju najboljima za spasavanje, cim imamo svoje proizvode. :)

Jos pre nekoliko godina sam u stranom casopisu procitao za Data Solutions. Nahvalise ih kao da su njihovi. Ne znam da li su oni jos aktivni.

A cene su uvek bile na nivou.
Gare87 Re: nepo 06.04.2014. 02:43 #548329

pa onda lepo smanjite cenu na razumnu(recimo do 100 eura za vadjenje podataka) pa ce vise njih kod vas da se javljaju, jer ovo sada koliko je(150e otprilike), je premnogo, a inace niko ne zeli ni da proba da sredi firmware(za primer) ako je blokirao nego je lakse uzeti brdo novca za kopiranje podataka, jeste kapiram ja da su licni podaci bitniji od novca, ali majku mu ovo je Srbija, celu platu treba dati za spasavanje podataka, msm stvarno......

MSI 870S-C45
WD10EARS 1TB
OCZ MXS-PRO 600W

:: Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate
:: Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava
:: Ako imas problem sa glavama to ce da izgleda otprilike ovako
:: odneses niko ti se ne javlja 3 meseca i onda kad zoves kazu da ne moze...
:: To su iskustva ljudi koji su bili tamo i diskove doneli kod nas
:: Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija
:: http://www.helpdisc.r
djape7777 Re: nepo 06.04.2014. 05:01 #548332

broj poruka: 930

Pa sta ako koriste vasu opremu...
Cist primer monopolizma sta vi radite, koliiko vremena serviser radi bas na samoj zameni glava,motora ili elektronike a koliko ostaje da se bez intervencije servisera prebace podaci.Ne mogu da tvrdim ali mislim da je radni sat vaseg servisera oko 100-150eura...
To znaci da vi `derikoze` ne mozete na svima da zaradite...
Kao sto rece Gare ovo je Srbija nemam platu od 1,5-2,5k eura pa da tako pljunem vama 2-300 evra...

:: Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate
:: Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava
:: Ako imas problem sa glavama to ce da izgleda otprilike ovako
:: odneses niko ti se ne javlja 3 meseca i onda kad zoves kazu da ne moze...
:: To su iskustva ljudi koji su bili tamo i diskove doneli kod nas
:: Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija
odvijac Re: Re: nepo 06.04.2014. 05:16 #548333

broj poruka: 7
djape7777 - cene su daleko nize od evopskih. Cene su adekvatne. Manje sutiraj kuciste kad gubis u igrici pa ce i manje da ti crkava hdd.
A ako neko nije u stanju da napravi fotografiju svoje opreme, nije u stanju ni da popravi hdd sa tom istom opremom.

:: Pa sta ako koriste vasu opremu..
:: Cist primer monopolizma sta vi radite, koliiko vremena serviser radi bas na samoj zameni glava,motora ili elektronike a koliko ostaje da se bez intervencije servisera prebace podaci.Ne mogu da tvrdim ali mislim da je radni sat vaseg servisera oko 100-150eura..
:: To znaci da vi `derikoze` ne mozete na svima da zaradite..
:: Kao sto rece Gare ovo je Srbija nemam platu od 1,5-2,5k eura pa da tako pljunem vama 2-300 evra..
:: :: Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate
:: :: Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava
:: :: Ako imas problem sa glavama to ce da izgleda otprilike ovako
:: :: odneses niko ti se ne javlja 3 meseca i onda kad zoves kazu da ne moze...
:: :: To su iskustva ljudi koji su bili tamo i diskove doneli kod nas
:: :: Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija
:: ::
:: :: http://www.helpdisc.r
djape7777 Re: Re: Re: nepo 06.04.2014. 06:30 #548334

Cene su adekvatne samo ako si zaposlen tamo, inace ja te usluge sigurno necu koristiti jer imam duple kopije na hdd-ovima koji su tek 1-20 dana radilitj samo kada dodajem ili vracam podatke...
Nemoj mi reci da su vani 2-3keura ove usluge...
Evo nekih cena vani:
http://www.a-oneit.co.uk/disk-data-recovery.asp
http://www.cambridgedatarecovery.co.uk/hard-drive-recovery/
Rekao bih da su jeftiniji....
Toliko o srpskom brendu...

:: djape7777 - cene su daleko nize od evopskih. Cene su adekvatne. Manje sutiraj kuciste kad gubis u igrici pa ce i manje da ti crkava hdd
:: A ako neko nije u stanju da napravi fotografiju svoje opreme, nije u stanju ni da popravi hdd sa tom istom opremom
:: :: Pa sta ako koriste vasu opremu..
:: :: Cist primer monopolizma sta vi radite, koliiko vremena serviser radi bas na samoj zameni glava,motora ili elektronike a koliko ostaje da se bez intervencije servisera prebace podaci.Ne mogu da tvrdim ali mislim da je radni sat vaseg servisera oko 100-150eura..
:: :: To znaci da vi `derikoze` ne mozete na svima da zaradite..
:: :: Kao sto rece Gare ovo je Srbija nemam platu od 1,5-2,5k eura pa da tako pljunem vama 2-300 evra..
:: :: :: Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate
:: :: :: Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava
:: :: :: Ako imas problem sa glavama to ce da izgleda otprilike ovako
:: :: :: odneses niko ti se ne javlja 3 meseca i onda kad zoves kazu da ne moze...
:: :: :: To su iskustva ljudi koji su bili tamo i diskove doneli kod nas
:: :: :: Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija
:: :: ::
:: :: :: http://www.helpdisc.r
helpdisk Re: @helpdisk 06.04.2014. 09:59 #548338

Pa ti ukucaj hddsurgery na net pa ce da vidis...

:: Znaci da smo medju najboljima za spasavanje, cim imamo svoje proizvode. :
:: Jos pre nekoliko godina sam u stranom casopisu procitao za Data Solutions. Nahvalise ih kao da su njihovi. Ne znam da li su oni jos aktivni
:: A cene su uvek bile na nivou.
helpdisk Re: Re: nepo 06.04.2014. 10:04 #548339

:: Pa sta ako koriste vasu opremu..
:: Cist primer monopolizma sta vi radite, koliiko vremena serviser radi bas na samoj zameni glava,motora ili elektronike a koliko ostaje da se bez intervencije servisera prebace podaci.Ne mogu da tvrdim ali mislim da je radni sat vaseg servisera oko 100-150eura..
:: To znaci da vi `derikoze` ne mozete na svima da zaradite..
:: Kao sto rece Gare ovo je Srbija nemam platu od 1,5-2,5k eura pa da tako pljunem vama 2-300 evra..
:: :: Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate
:: :: Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava
:: :: Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija
Pa problem je sto ne koriste nasu opremu, nego su ukrali slike i stavili kao svoje....
Nisu znali da su alati koje su stavili na svoj sajt nase proizvodnje, a mi znamo da im nismo
prodali :) . Kazem ti uzeli su slike firme Payam LTD iz Australije i okacili kao svoje.
E sad Payam je nas dobar klijent pa smo ga upozorili pa ih je on kontaktirao...Imam celu
prepisku na mailu.
O tome se radi, sto nemaju nikakvu opremu....
Najlakse je da stavis da nesto radis a ne radi nista....u tome je problem.
Idi tamo pa pitaj da ti pokazu to sto tvrde da imaju!
Radi se o obmani, dovodjenje u zabludu.
U krajnjem slucaju odnesi disk pa vidi, bolja reklama nama ne treba.
helpdisk Re: Re: nepo 06.04.2014. 10:10 #548340

:: pa onda lepo smanjite cenu na razumnu(recimo do 100 eura za vadjenje podataka) pa ce vise njih kod vas da se javljaju, jer ovo sada koliko je(150e otprilike), je premnogo, a inace niko ne zeli ni da proba da sredi firmware(za primer) ako je blokirao nego je lakse uzeti brdo novca za kopiranje podataka, jeste kapiram ja da su licni podaci bitniji od novca, ali majku mu ovo je Srbija, celu platu treba dati za spasavanje podataka, msm stvarno.....
:: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: MSI 870S-C4
:: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH
:: WD10EARS 1T
:: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
:: OCZ MXS-PRO 600
:: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

Cene na sajtu su iz 2008 godine. Kao sto pise u cenovniku. Za strance su ostale iste u evrima a za nase ljude iste u dinarima. Znaci da jdino spasavanje podatakata nije poskupe u Srbiji u poslednjih 6 godina. Cene nisu OD ni do nego su fiksne.
Da li je mnogo , pitanje je, uvek je mnogo. Mnogo je i 20evra za plombu ako ja placam...
Ako sam zubar malo je.
Da bi uspesno spasavao podatke sa svih medija potrebna je jaaaako skupa oprema.
Koja ima i godisnje troskove. Kao sto sam govorio ranije, ne postoji jeftinije spasavanje podataka u svetu, postoje samo zemlje koje nemaju firme koje se bave spasavanjem podataka.
Imamo 70% posla iz inostranstva i broj diskova uopste nije tema mog posta.
Problem je u obmani i laznom predstavljanju. U kranjem slucaju uzmi jedan disk sa neispravnim glavama i odnesi. Videces sta ce da bude rezultat.
misicm Re: Re: @helpdisk 06.04.2014. 10:37 #548341

Mislim da si me pogresno razumeo. Nisam uopste hteo da te ponizim, vec da nahvalim da imamo i mi nesto sto moze da konkurise strancima. Da mozemo i mi da radimo za ceo svet.

Kompanija Data Solutions je tada bila jedina ovde koja je to radila. Mozda je bio jos neko, a mozda ste i vi stariji, ali je u tom clanku tako predstavljeno.
Pozdravljam profesionalizam. Cene su takve kakve su. Dosta je pipavo i operema je skupa.
Licno nikad nisam koristio takve usluge, jer nije bilo potrebe. Moji podaci su uglavnom bezbedni, a i ne preterano bitni.

Neko vas je i na forumu hvalio. Pominjali su nekog Nikolu koji je korektan. A firmi koje pokusavaju da se bave necim ce uvek biti.
Samo nastavite sa profesionalizmom.

I nema potrebe da se usvakom postu provlaci link. Dovoljno je poznat ovde. .)

:: Pa ti ukucaj hddsurgery na net pa ce da vidis..
:: :: Znaci da smo medju najboljima za spasavanje, cim imamo svoje proizvode. :
:: :: Jos pre nekoliko godina sam u stranom casopisu procitao za Data Solutions. Nahvalise ih kao da su njihovi. Ne znam da li su oni jos aktivni
:: :: A cene su uvek bile na nivou.
nenika2009 SVI IMAMO PROBLEM 06.04.2014. 11:14 #548344

broj poruka: 1083
Od 2000 god. spao nam je standard, vise od 10x puta( cigare su bile 18 dinara a sada 190 dinara).
Svi koji kupuju, njima je skupo,a ko prodaje, njemu je jeftino.Isto to vazi i za usluge.Tu nema resenja,bice nam jos gore(manji standard).Sve manje cemo kupovati,opravljati i raditi i bice nas sve manje.

VMARC Po meni... 06.04.2014. 13:05 #548353

broj poruka: 9437
Taj posao vredi onoliko koliko servis kaze a ne onoliko koliko (neodgovorni) klijent, koji nije pravio bekap, misli da treba da plati.
Tu se svaka prica oko usluge ovakve vrste zavrsava.

To govorim iz iskustva sa nizom klijenata, koji su se tako ponasali, na moje sugerisanje o pravljenju bekapa, smejali se u fazonu: `jel se to maze na `leba`, pa posle nisu znali gde im je dupe a gde glava!
E sada, svakom od njih sam preporucio firmu Help Disk, gde ce da ih oderu, ali sigurno izvuci podatke, i jednu drugu, gde su duplo jeftiniji, ali nista nije sigurno.
Sada, da se razumemo, ja u HD nikada nisam krocio, ne poznajem nikoga tamo, ali od svih klijenata koje sam poslao tamo, SVIMA su izvuceni podaci, po ceni koja je, jbga takva kakva je. U ovoj drugoj firmi, za koju se naravno vecina uglavnom odluci, vadjenje podataka i nije bas uvek uspevalo... U jednom jedinom slucaju su posle njih, odneli u HD i podaci su bili izvadjeni.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

helpdisk potpis 06.04.2014. 14:36 #548366

Tako mi stoji u potpisu...
evo izbrisao sam...

perrakojot nemoj 06.04.2014. 19:12 #548385

broj poruka: 1029
da brises potpis,svaki clan ovog foruma ima pravo da ima svoj potpis,dal je to njegova konfiguracija,ime svalerke ili sajt jedne firme ciji si ti vlasnik,to nije bitno,bitno je da u potpis mozes da stavis STA GOD POZELIS,a ja bih bas iz inata ostavio adresu sajta kao potpis...... ima ih jos koji u potpisima koriste adrese sajtova.......

misicm Re: potpis 06.04.2014. 20:38 #548400

Mislio sam da ga rucno dopises svaki put.
nema potrebe da brises kao sto kaze kolega.

Evo za ljude koji imaju problema, cisto da bi imali vise izbora sto se cene tice. Zavisi od prirode kvara.

http://www.datasolutions.rs/srp/cenovnik.html
To je ta kompanija koja je davno hvaljena, a sad vidim da imaju i IPDRA professional status, sto je garancija da znaju sta rade.

Nije mi u interesu da ih reklamiram, vec da svaki clan prodje jeftinije. Ako vec hoce da plati, nek pogleda gde je bolje. Kvalitet je sigurno dobar na obe strane.

:: Tako mi stoji u potpisu..
:: evo izbrisao sam..
djape7777 Re: Re: Re: nepo 06.04.2014. 22:34 #548420

Postovana gospodo iz Helpdiskameni niste dali nikakav odgovorna ove cene
http://www.a-oneit.co.uk/disk-data-recovery.asp
http://www.cambridgedatarecovery.co.uk/hard-drive-recovery
Znaci doslo vreme da Englezi ovde rade zube a mi hardove kod njih

:: :: pa onda lepo smanjite cenu na razumnu(recimo do 100 eura za vadjenje podataka) pa ce vise njih kod vas da se javljaju, jer ovo sada koliko je(150e otprilike), je premnogo, a inace niko ne zeli ni da proba da sredi firmware(za primer) ako je blokirao nego je lakse uzeti brdo novca za kopiranje podataka, jeste kapiram ja da su licni podaci bitniji od novca, ali majku mu ovo je Srbija, celu platu treba dati za spasavanje podataka, msm stvarno.....
:: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: :: MSI 870S-C4
:: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH
:: :: WD10EARS 1T
:: :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
:: :: OCZ MXS-PRO 600
:: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit
:: :: :: Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate
:: :: :: Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava
:: :: :: Ako imas problem sa glavama to ce da izgleda otprilike ovako
:: :: :: odneses niko ti se ne javlja 3 meseca i onda kad zoves kazu da ne moze...
:: :: :: To su iskustva ljudi koji su bili tamo i diskove doneli kod nas
:: :: :: Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija
:: :: :: http://www.helpdisc.r
:: Cene na sajtu su iz 2008 godine. Kao sto pise u cenovniku. Za strance su ostale iste u evrima a za nase ljude iste u dinarima. Znaci da jdino spasavanje podatakata nije poskupe u Srbiji u poslednjih 6 godina. Cene nisu OD ni do nego su fiksne
:: Da li je mnogo , pitanje je, uvek je mnogo. Mnogo je i 20evra za plombu ako ja placam..
:: Ako sam zubar malo je
:: Da bi uspesno spasavao podatke sa svih medija potrebna je jaaaako skupa oprema.
:: Koja ima i godisnje troskove. Kao sto sam govorio ranije, ne postoji jeftinije spasavanje podataka u svetu, postoje samo zemlje koje nemaju firme koje se bave spasavanjem podataka.
:: Imamo 70% posla iz inostranstva i broj diskova uopste nije tema mog posta
:: Problem je u obmani i laznom predstavljanju. U kranjem slucaju uzmi jedan disk sa neispravnim glavama i odnesi. Videces sta ce da bude rezultat
helpdisk Re: Re: potpis 06.04.2014. 22:44 #548422

Kod nas nisu cene OD kao kod drugih.
Nego jasno definisane. A sto se tice kvaliteta na klijentima je da provere.
Mi smo clanovi GDRA za koje ipak mislim da je mnogo kvalitetnija grupa ljudi....
Koliko znam jedino mi posedujemo Pc3k pci-e , kao i UFED, SC.. kao i 8 puta veci kapacitet slobodnih portova, vise laminiranih komora...
Na klijentima je da kazu sta im vise odgovara. Trziste je to koje na kraju ispegla sve nepravilnosti...

:: Mislio sam da ga rucno dopises svaki put.
:: nema potrebe da brises kao sto kaze kolega
:: Evo za ljude koji imaju problema, cisto da bi imali vise izbora sto se cene tice. Zavisi od prirode kvara
:: http://www.datasolutions.rs/srp/cenovnik.htm
:: To je ta kompanija koja je davno hvaljena, a sad vidim da imaju i IPDRA professional status, sto je garancija da znaju sta rade
:: Nije mi u interesu da ih reklamiram, vec da svaki clan prodje jeftinije. Ako vec hoce da plati, nek pogleda gde je bolje. Kvalitet je sigurno dobar na obe strane
:: :: Tako mi stoji u potpisu..
:: :: evo izbrisao sam..
helpdisk Re: Re: Re: Re: nepo 06.04.2014. 22:56 #548424

Djape, Gospodine
citam prvi sajt i kaze
The disk has a hardware problem that requires specialist data recovery, for instance, bad blocks This is more complex data recovery and requires the use of A-ONE IT`s state of the art recovery solution (recovery from £120* ) - Disk has hardware fault

Kaze BAD bloks mu je complex i kaze OD 120 funti pa jos ima zvezdicu
pa kaze
A fixed price data recovery (per disk upto 60GB of user data only) £120.
Koliki ti imas disk kuci? 80Gb maxtor?
Kolko onda kosta 3tb?

Drugi sajt

Where physical failure has occurred, and the hard drive needs to be worked on in a cleanroom, typical costs are in the region of £500 to £600

Funta evro....izadjemo na cirka 800 evra po disku, puta koma puta fi

Pre nego sto krenes da nekog nazivas lazovom i Gospodom proveri bar sta se pise.
Kao sto sam rekao nase cene nisu OD i iste su za sve. Takve su kakve su, nekome velike nekome male. Ono iza cega stojim je kvalitet.
Naveo si dva sajta iz praistorije , nisi ih ni pogledao.
U spasavanju smo dugo i u celom svetu svi sve znaju. Kolege se postuju i svi imamo medjusobno postovanje. Ima ljudi koji nisu kolege a tako se predstavljaju i nazalost svako napravi web site, a klijent ne moze na osnovu toga da zaljuci sta je i kako je.
Svako ima pravo na izbor, i hvala Bogu na tome. Mi smo postavili standarde u spasavanju prvi podelili kvarove na tipove a ne pravili cenovnik po sistemo sto bitnije to skuplje.
A kako je bilo pre nego sto smo krenuli da radimo proveri pitaj.... Kod nas je sve transparetno i moze se proveriti. Ko god hoce mi smo svaki dan tu 8-18h. Kafe ima.
Pozz

:: Postovana gospodo iz Helpdiskameni niste dali nikakav odgovorna ove cen
:: http://www.a-oneit.co.uk/disk-data-recovery.as
:: http://www.cambridgedatarecovery.co.uk/hard-drive-recover
:: Znaci doslo vreme da Englezi ovde rade zube a mi hardove kod njih
:: :: :: pa onda lepo smanjite cenu na razumnu(recimo do 100 eura za vadjenje podataka) pa ce vise njih kod vas da se javljaju, jer ovo sada koliko je(150e otprilike), je premnogo, a inace niko ne zeli ni da proba da sredi firmware(za primer) ako je blokirao nego je lakse uzeti brdo novca za kopiranje podataka, jeste kapiram ja da su licni podaci bitniji od novca, ali majku mu ovo je Srbija, celu platu treba dati za spasavanje podataka, msm stvarno.....
:: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: :: :: MSI 870S-C4
:: :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH
:: :: :: WD10EARS 1T
:: :: :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
:: :: :: OCZ MXS-PRO 600
:: :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit
:: :: :: :: Najbolja reklama koju su mogli da stave na svoj sajt je da koriste HDDSURGERY alate
:: :: :: :: Ko ne zna HDDSurgery je nasa firma. Ukrali slike sa sajta firme Payam iz Australije ( nase klijenta ) i stavili. A na slikama pise lepo HddSurgery Serbia...( slike alata za zamnu glava
:: :: :: :: Ako imas problem sa glavama to ce da izgleda otprilike ovako
:: :: :: :: odneses niko ti se ne javlja 3 meseca i onda kad zoves kazu da ne moze...
:: :: :: :: To su iskustva ljudi koji su bili tamo i diskove doneli kod nas
:: :: :: :: Spasavanje diskova zamenom glava za 60e....ok...moze mozda...nek se javi neko kome su spasili...smejurija
:: :: :: ::
:: :: :: :: http://www.helpdisc.r
:: :: Cene na sajtu su iz 2008 godine. Kao sto pise u cenovniku. Za strance su ostale iste u evrima a za nase ljude iste u dinarima. Znaci da jdino spasavanje podatakata nije poskupe u Srbiji u poslednjih 6 godina. Cene nisu OD ni do nego su fiksne
:: :: Da li je mnogo , pitanje je, uvek je mnogo. Mnogo je i 20evra za plombu ako ja placam..
:: :: Ako sam zubar malo je
:: :: Da bi uspesno spasavao podatke sa svih medija potrebna je jaaaako skupa oprema.
:: :: Koja ima i godisnje troskove. Kao sto sam govorio ranije, ne postoji jeftinije spasavanje podataka u svetu, postoje samo zemlje koje nemaju firme koje se bave spasavanjem podataka.
:: :: Imamo 70% posla iz inostranstva i broj diskova uopste nije tema mog posta
:: :: Problem je u obmani i laznom predstavljanju. U kranjem slucaju uzmi jedan disk sa neispravnim glavama i odnesi. Videces sta ce da bude rezultat
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs