Pošto mi je danas, posle 5 godina, crkao Samsung SH-S223F, potreban mi je novi rezač, pre svega zbog poprilične kolekcije igara, filmova, serija i muzike koju sam napravio pre kupovine harda od 2TB za storidž. S obzirom da sam retko koristio rezač u poslednje vreme, radije bih kupio eksterni drajv da mogu da ga priključim samo po potrebi. Izrabrao sam nekoliko modela, pre svega do 3500 dinara, pa koji biste mi od njih preporučili: LiteOn eTAU108-02 ASUS SDRW-08D2S-U Transcend TS8XDVDS-K TRANSCEND TS8XDVDRW-K Može i preporuka za neki skuplji, a izrazito i provereno dobar model. Što se internih tiče, tu verujem da je danas potpuno svejedno koji bi kupio.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Samo Samsung TS (Toshiba Samsung), interni, ako bas hoces eksterni, opet Samsung, najbolji je. Bio je eksterni Sony koji je kostao 12.000din pre jedno 2god., ne znam koliko je sada, ali ne isplati se. Meni dodje ponekad da pobacam sve DVD-ove i CD-ove koje sam narezao, i onda se setim da sam se mucio da ih narezujem..
:: Pošto mi je danas, posle 5 godina, crkao Samsung SH-S223F, potreban mi je novi rezač, pre svega zbog poprilične kolekcije igara, filmova, serija i muzike koju sam napravio pre kupovine harda od 2TB za storidž :: S obzirom da sam retko koristio rezač u poslednje vreme, radije bih kupio eksterni drajv da mogu da ga priključim samo po potrebi. Izrabrao sam nekoliko modela, pre svega do 3500 dinara, pa koji biste mi od njih preporučili :: LiteOn eTAU108-0 :: ASUS SDRW-08D2S- :: Transcend TS8XDVDS- :: TRANSCEND TS8XDVDRW- :: Može i preporuka za neki skuplji, a izrazito i provereno dobar model :: Što se internih tiče, tu verujem da je danas potpuno svejedno koji bi kupio :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V ::
Moj primerak je star već skoro tri godine, koriste ga sve kolege u servisu, nosi se po terenu, iščita i nareže nekoliko CD/DVD-a na dan, skida se i kači na nekoliko računara na dan i još uvek čita sve bez problema. Inače, sve ovo vreme ga koristimo sa originalnim USB kablom koji je došao uz njega.
Imamo još 4 komada kupljenih u zadnjih godinu dana za kolege iz prodaje koji imaju ultrabook-ove, ni jedan se nije pokvario ili odbio da nešto nareže.
Pritom, cena mu je jedna nešto veća od internog DVD-a.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.