Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Uformat
STRANA 1 OD 1
EREMIC Uformat 15.08.2014. 11:24 T58393

status: user
broj poruka: 168
Pozdrav!
Na nesrecu formatirao sam pogresnu particiju na disku. Pitanje je koji je najbolji free program za vracanje podataka.Unapred hvala

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
luja-88 Re: 15.08.2014. 11:31 #559988

broj poruka: 1670
Na prvom mestu, ni u ludilu ne snimaj nista na taj disk (bilo koju praticiju na tom disku).
Ni OS, ni programe, NISTA!
EREMIC Uformat 15.08.2014. 11:34 #559990

broj poruka: 168

E PA JA SAM POSLE FORMATA INSTALIRO os WIN7

luja-88 E onda si, sto bi reko nas narod, usro motku... 15.08.2014. 11:44 #559991

broj poruka: 1670
Verovatnoca za ovo je ravna nuli, ali ipak probaj da povratis celu particiju pomocu, npr. Acronis Disk Director (podigni ga s nekog fles diska).

Ako to ne uspe, a 99.9999% nece, pretrazi malo forum posto ima vec 20 postojecih tema vezano za to pa sam zakljuci.

Ja sam uvek koristio GetDataBack For NTFS/FAT - spor i mukotrpan proces, ali prilicno delotvoran.
Podatke koje izvlacis, nikako ne snimaj na isti disk, vec neki drugi ili eksternu memoriju (USB...).

Kljucna stvar je da od ovog trenutka na dalje nista ne snimas na taj disk i ne koristis OS koji je instaliran na njemu. Time smanjujes sanse da ces pregaziti stare fajlove.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs