Da, da.. i mom kom`ši je crko SSD nakon silnog testiranja raznim benchMARK`.exe` aplikacijama. Njemu nije SSD bio potreban za ugodan rad na PC-u, već za qurchenje i dokazivanje pred frendovima. Isti takav SSD meni radi bez ikakvih problema, s` tom razlikom što ja nikada nisam koristio te `stres` qurach/palach bench aplikacije i njihove testove za dokazivanje čiji je duži. Možda neko izvuče pouku iz ovog mog posta ili ne, zavisi od osobe. .)
Znam lika koji je ubio 2 HDDa testiranjem i `sređivanjem` (defragmentacijom) svaki dan a uopšte nije mnogo pisao i brisao. Nisu mu trajali duže od mesec - dva.
:: Da, da.. i mom kom`ši je crko SSD nakon silnog testiranja raznim benchMARK`.exe` aplikacijama. Njemu nije SSD bio potreban za ugodan rad na PC-u, već za qurchenje i dokazivanje pred frendovima. Isti takav SSD meni radi bez ikakvih problema, s` tom razlikom što ja nikada nisam koristio te `stres` qurach/palach bench aplikacije i njihove testove za dokazivanje čiji je duži. :: Možda neko izvuče pouku iz ovog mog posta ili ne, zavisi od osobe. .) ::
Ne verujem da je radio bas 52 dana kako pise, verovatno ne prikazuje tacno Sentinel..
@Spacewla, nema veze sto je radio testiranje, nece sigurno zbog toga da crkne SSD, zato su i napravljeni testovi, da bi proverio svoj disk, nista mu nece skoditi ako se malo namuci i pokaze svoje performanse, zato je i napravljen, naravno ne znaci da ga akas svakih 5min., ali to niko i ne radi..
:: Pa toliko brzo wear off... za ne poverovati.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
:: Da li je ovo crko ssd :: :: Kad sam probao crystaldiskmark vrteo je do 200 read i 30 na write. 9999 ms je bio :: :: :: http://postimg.org/image/jauvdj3l5 ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.