Meni je nekako uvek bolja opcija uzeti enclosure, i onda ubaciti neki ssd koji tebi odgovara, ja tako imam m2 enclosure 20$ dolara sa ebay, type c 3.1, i u njemu nvme od 512gb što sam izvadio iz nekog thinkpada, usb leti. Black Wolf
лети, а кад пробаш да ископираш преко 10г? Колико му опада брзина..?
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Meni je nekako uvek bolja opcija uzeti enclosure, i onda ubaciti neki ssd koji tebi odgovara, ja tako imam m2 enclosure 20$ dolara sa ebay, type c 3.1, i u njemu nvme od 512gb što sam izvadio iz nekog thinkpada, usb leti :: Black Wolf :: ::
Jako retko ga koristim, nisam testirao, to sklopio od nekog viška hw što sam imao, više mi enclosre trebao nego ssd. Možda večeras malo istetiram pa ostavim rezultate. Black Wolf
:: лети, а кад пробаш да ископираш преко 10г? Колико му опада брзина..? :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Meni je nekako uvek bolja opcija uzeti enclosure, i onda ubaciti neki ssd koji tebi odgovara, ja tako imam m2 enclosure 20$ dolara sa ebay, type c 3.1, i u njemu nvme od 512gb što sam izvadio iz nekog thinkpada, usb leti :: :: Black Wolf :: :: :: ::
ја сам имао М.2 екстерно кућиште са 500г НВМе диском, контролер на кућишту је био asmedia чини ми се, а то је добар контролер, међутим у реалности то је далеко спорије него што пише у спецификацији, опада му брзина након неког времена због ограничења УСБ-а, која год да је генерација, у реалности се не поклапа са спецификацијама ни близу. Пробао сам га на УСБ 3.2, додуше старија генерација плоче Х370/Х470 и нисам био задовољан, затим сам убрзо продао.
Баш пробај и постави резулатате, можда код тебе буде боље.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Jako retko ga koristim, nisam testirao, to sklopio od nekog viška hw što sam imao, više mi enclosre trebao nego ssd. Možda večeras malo istetiram pa ostavim rezultate. :: Black Wolf :: :: :: лети, а кад пробаш да ископираш преко 10г? Колико му опада брзина..? :: :: :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: :: :: Meni je nekako uvek bolja opcija uzeti enclosure, i onda ubaciti neki ssd koji tebi odgovara, ja tako imam m2 enclosure 20$ dolara sa ebay, type c 3.1, i u njemu nvme od 512gb što sam izvadio iz nekog thinkpada, usb leti :: :: :: Black Wolf :: :: :: :: :: ::
Ja najviše što sam ga koristio za prenos velikih podataka je upisivanje ili čitanje disk image-a, naspram mehaničkog diska nebo i zemlja, 40gb image za par minuta. Black Wolf
:: ја сам имао М.2 екстерно кућиште са 500г НВМе диском, контролер на кућишту је био asmedia чини ми се, а то је добар контролер, међутим у реалности то је далеко спорије него што пише у спецификацији, опада му брзина након неког времена због ограничења УСБ-а, која год да је генерација, у реалности се не поклапа са спецификацијама ни близу. Пробао сам га на УСБ 3.2, додуше старија генерација плоче Х370/Х470 и нисам био задовољан, затим сам убрзо продао. :: :: Баш пробај и постави резулатате, можда код тебе буде боље :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Jako retko ga koristim, nisam testirao, to sklopio od nekog viška hw što sam imao, više mi enclosre trebao nego ssd. Možda večeras malo istetiram pa ostavim rezultate. :: :: Black Wolf :: :: :: :: :: лети, а кад пробаш да ископираш преко 10г? Колико му опада брзина..? :: :: :: :: :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: :: :: :: :: Meni je nekako uvek bolja opcija uzeti enclosure, i onda ubaciti neki ssd koji tebi odgovara, ja tako imam m2 enclosure 20$ dolara sa ebay, type c 3.1, i u njemu nvme od 512gb što sam izvadio iz nekog thinkpada, usb leti :: :: :: :: Black Wolf :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60491. Broj poslatih odgovora: 648439. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.